Curri de bolets i verdura
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo
- Precio
- Precio

- kcal
- 432 22%
- Azúcares
- 12,70g 14%
- Grasas
- 10,57g 15%
- Grasas saturadas
- 1,49g 7%
- Sal
- 0,60g 10%
Modo de preparación
Aquesta recepta no és un curri típic, ja que la llet de coco se substitueix per beguda de soja.
Netegeu i trossegeu els arbrets de bròcoli i coliflor. Coeu l’arròs, el bròcoli i la coliflor.
Talleu la ceba i l’all en trossets petits i les pastanagues en rodanxes.
En una paella, sofregiu-hi la ceba i l’all. Quan comencin a suar, integreu-hi bé la pasta de tomàquet i deixeu-ho cuinar un parell de minuts.
Afegiu-hi la pastanaga, el bròcoli, la coliflor i els bolets. Quan les verdures s’hagin cuinat, afegiu-hi l’oli, la farina i el curri.
Deixeu-ho cuinar un parell de minuts i després aneu-hi afegint a poc a poc la beguda de soja mentre removeu la barreja.
Quan espesseixi, rectifiqueu-ho de sal, pebre i curri i serviu-ho acompanyat d’arròs.
Recepta apta per a dietes veganes.
En destaca l’aportació d’hidrats de carboni i fibra de l’arròs i les verdures. Conté una mica de proteïna, sobretot de l’arròs i beguda vegetal. I els greixos no poden ser de més bona qualitat, ja que provenen gairebé exclusivament de l’oli d’oliva verge. Si hi afegiu una font saludable de proteïna, tindreu un plat únic complet.
Ingredientes (4 personas)
- 50 g castaña
- 1 cebolla
- 1 diente ajo
- 0.5 carne picada de cerdo
- 0.25 coliflor
- 2 unidades zanahoria
- 150 g setas de temporada
- 200 g arroz
- 1 pizca sal
- 1 pizca pimienta
Salsa curry
- 25 ml aceite de oliva virgen extra
- 25 g harina
- 30 g curry
- 500 ml bebida de soja
sReceta online en:
