Macarrons integrals amb saltat de xampinyons i tomàquets
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 284 14%
- Azúcares
- 4,1g 5%
- Grasas
- 5g 7%
- Grasas saturadas
- 0,8g 4%
- Sal
- 0,4g 7%
Modo de preparación
Rentem i netegem els tomàquets i els xampinyons, i els trossegem a quarts. En una paella amb una mica d'oli d'oliva, saltem els grans d'all pelats i tallats en làmines fines. Quan comencin a daurar-se superficialment, hi afegim els xampinyons tallats i, al cap d'uns minuts (3 o 4), quan els xampinyons comencin a estar cuits, hi afegim els cirerols. Ofeguem el conjunt, ho deixem al punt de sal i reservem dins de la paella, però fora del foc, fins que hi afegim els macarrons integrals cuits.
Coem la pasta en abundant aigua amb sal durant uns 10 o 12 minuts, ja que en tractar-se de pasta amb fibra és una mica més dura que la pasta normal. De tota manera, serà important seguir les indicacions de l'envàs i estar atents a la cocció.
Una vegada que els macarrons estiguin cuits, els escorrem i incorporem a la paella amb el saltat de xampinyons i tomàquets. Escalfem el conjunt, hi empolvorem una mica de cibulet acabat de tallar i ho servim al moment.
La pasta integral és un aliment amb una composició nutricional molt interessant i variada. Entre els seus nutrients destaca la presència de fibra (en gran quantitat), ferro, calci, magnesi, sodi, fòsfor, zinc i vitamines B1, B3 i B5. En aquesta recepta es prepara amb un saltat de xampinyons i tomàquets, que aporten nutrients importants per a l'organisme. S'hi sumen proteïnes, calci, fibra, iode, zinc, magnesi, fòsfor, potassi, sodi i vitamines A, B3, B7, B9, B6, E, C i K.
Ingredientes (4 personas)
- 250 g macarrons integrals
- 200 g xampinyons
- 100 g cirerols
- 2 grans d'all
- 20 ml oli d'oliva (2 cullerades)
- Una mica de sal
- Cibulet
sReceta online en:
