Torrades de pa de llavors amb tomàquet i pernil cuit
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 200 10%
- Azúcares
- 2,1g 2%
- Grasas
- 11g 16%
- Grasas saturadas
- 2g 11%
- Sal
- 0,4g 6%
Modo de preparación
En una torradora, torrem lleugerament les llesques de pa. Posteriorment les amanim amb una mica d'oli d'oliva. Trossegem cada tall de pernil en tires fines i les col·loquem sobre les torrades de pa.
Servim les torrades acompanyades d'unes rodanxes de tomàquet fresc i d'unes branquetes de cibulet.
Es pot considerar un aperitiu saludable per calmar la gana entre hores, i precedit d'una amanida serveix com a complement per sopar. Encara que es pot entendre com un aperitiu lleuger, preveu en una mateixa recepta aliments de tots els grups, de manera que hi estan representats gairebé tots els nutrients: pa (carbohidrats), pernil cuit (proteïnes), tomàquet (vitamines, minerals i fibra) i oli d'oliva (greixos bons). El fet de triar pa de llavors encara aporta més fibra a la dieta.
Ingredientes (4 personas)
- 125 g pa de motlle de llavors (4 llesques)
- 160 g tomàquet (1 tomàquet mitjà)
- 80 g pernil cuit
- 40 ml oli d'oliva (4 cullerades)
- Cibulet
sReceta online en:
