Bakailaoa plantxan boletus eta gari-zainzuriekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Nutri-score
Bakailaoa plantxan boletus eta gari-zainzuriekin

Descargar

kcal
209 10%
Grasas
4,71g 7%
Grasas saturadas
0,71g 4%
Sal
3,97g 66%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

.
Bakailaoaren zaleentzako errezeta bat, arrain horren zapore guztiaz goza dezaten.  Nutrizio-propietateak. Bakailaoa koipe gutxiko eta kalitate handiko proteina ugariko (% 25) arrain zuri bat da. Sistema immunearen funtzionamendu egokian esku hartzen duten bitamina eta mineralen eduki interesgarria dauka; hala nola: D bitamina, B12 bitamina eta selenioarena. Errezeta honetan, gainera, gari-zainzuriek C bitamina eta azido folikoa gehitzen dituzte.   Amarrua. Gatz-kopuru nabarmena duenez, ez da beharrezkoa izango janaria prestatzean gatza gehitzea. Gatz-kopurua murriztu nahi izanez gero, bakailao-trontzoak are gehiago gatzgabetu daitezke

Ingredientes (4 personas)

  1. 4 bakailao-trontzo (Seleqtia)
  2. 1 poto boletus, oliotan (Seleqtia)
  3. 12 gari-zainzuri
  4. Gatz eta piperbeltz birrindu berria

sReceta online en: