Bakailaoa plantxan boletus eta gari-zainzuriekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Nutri-score

- kcal
- 209 10%
- Grasas
- 4,71g 7%
- Grasas saturadas
- 0,71g 4%
- Sal
- 3,97g 66%
Modo de preparación
.
Bakailaoaren zaleentzako errezeta bat, arrain horren zapore guztiaz goza dezaten. Nutrizio-propietateak. Bakailaoa koipe gutxiko eta kalitate handiko proteina ugariko (% 25) arrain zuri bat da. Sistema immunearen funtzionamendu egokian esku hartzen duten bitamina eta mineralen eduki interesgarria dauka; hala nola: D bitamina, B12 bitamina eta selenioarena. Errezeta honetan, gainera, gari-zainzuriek C bitamina eta azido folikoa gehitzen dituzte. Amarrua. Gatz-kopuru nabarmena duenez, ez da beharrezkoa izango janaria prestatzean gatza gehitzea. Gatz-kopurua murriztu nahi izanez gero, bakailao-trontzoak are gehiago gatzgabetu daitezke
Ingredientes (4 personas)
- 4 bakailao-trontzo (Seleqtia)
- 1 poto boletus, oliotan (Seleqtia)
- 12 gari-zainzuri
- Gatz eta piperbeltz birrindu berria
sReceta online en:
