Albercocs al forn sobre base de iogurt
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 152 8%
- Azúcares
- 14g 16%
- Grasas
- 8g 12%
- Grasas saturadas
- 3g 17%
- Sal
- 0g 1%
Modo de preparación
Rentem els albercocs, els partim per la meitat i en traiem el pinyol. Els col·loquem en una safata de forn amb una mica de mantega i els festucs trossejats per damunt, juntament amb unes gotes de suc de taronja per aromatitzar.
Ho fem coure al forn durant 15 minuts a 180º C. Després, ho traiem del forn. Barregem els sucs que hagin pogut deixar anar els albercocs amb el iogurt natural. Podem col·locar la crema de iogurt com a base i a sobre els albercocs al forn amb els festucs, o bé posar la crema de iogurt sobre els albercocs i els festucs, al gust de cadascú.
Una recepta molt original per fomentar el consum de fruites de temporada, en aquest cas els albercocs d'estiu. En aquesta recepta es preparen al forn amb iogurt, mantega i festucs. Així, a més de minerals com el calci que aporta el iogurt, hi ha una petita presència de ferro procedent dels festucs, i certa quantitat de greixos que aporten els festucs i la mantega.
Ingredientes (4 personas)
- 8 albercocs mitjans madurs
- 20 g de mantega
- 20 ml de suc de taronja
- 40 g de festucs sense closca
- 250 g de iogurt natural (2 unitats)
sReceta online en:
