Amanida d’espinacs i pollastre amb salsa de mel i mostassa

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
Menys de 30 minuts
Amanida d’espinacs i pollastre amb salsa de mel i mostassa

Descargar

kcal
313 16%
Azúcares
6,5g 7%
Grasas
25g 35%
Grasas saturadas
6g 31%
Sal
1g 11%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Netegem amb aigua els espinacs baby, de fulles tendres fresques i amb un sabor suau. Els escorrem i els reservem. Preparem una vinagreta amb l'oli d'oliva i el vinagre balsàmic, la mostassa de qualitat i la sal, tot amanit amb un pessic de sal. Afegim a l'amanida formatge blau a talls, pit de pollastre en conserva i uns tomàquets cirerol tallats per la meitat. Just en el moment de servir, ho amanim perquè la salsa estigui cremosa.
Els espinacs són un vegetal molt utilitzat i consumit, ja que el seu color verd fosc aporta molts matisos. Les seves fulles són riques en carotè (provitamina A), luteïna i clorofil·la, tot plegat amb importants funcions antioxidants. És també font de calci, magnesi i vitamina C. El pollastre, per la seva banda, és un aliment ric en vitamines del grup B, i font de minerals com ara ferro, fòsfor i seleni, és una carn rica en proteïnes i baixa en greixos. Es prepara amb salsa de mel i mostassa, que aporta sucres, un detall que han de tenir en compte els consumidors diabètics. En aquest cas, n'hi ha prou amb substituir l'amaniment per una vinagreta convencional.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 250 g d'espinacs baby frescos
  2. 200 g de pit de pollastre en conserva
  3. 100 g de formatge blau
  4. 100 g de tomàquets cireroln
  5. 40 ml d'oli d'olivan
  6. 20 g de vinagre balsàmicn
  7. 20 g de meln
  8. 10 g de mostassa de qualitatn
  9. Un pessic de sal

sReceta online en: