Amanida d’espinacs i pollastre amb salsa de mel i mostassa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 313 16%
- Azúcares
- 6,5g 7%
- Grasas
- 25g 35%
- Grasas saturadas
- 6g 31%
- Sal
- 1g 11%
Modo de preparación
Netegem amb aigua els espinacs baby, de fulles tendres fresques i amb un sabor suau. Els escorrem i els reservem. Preparem una vinagreta amb l'oli d'oliva i el vinagre balsàmic, la mostassa de qualitat i la sal, tot amanit amb un pessic de sal.
Afegim a l'amanida formatge blau a talls, pit de pollastre en conserva i uns tomàquets cirerol tallats per la meitat. Just en el moment de servir, ho amanim perquè la salsa estigui cremosa.
Els espinacs són un vegetal molt utilitzat i consumit, ja que el seu color verd fosc aporta molts matisos. Les seves fulles són riques en carotè (provitamina A), luteïna i clorofil·la, tot plegat amb importants funcions antioxidants. És també font de calci, magnesi i vitamina C. El pollastre, per la seva banda, és un aliment ric en vitamines del grup B, i font de minerals com ara ferro, fòsfor i seleni, és una carn rica en proteïnes i baixa en greixos. Es prepara amb salsa de mel i mostassa, que aporta sucres, un detall que han de tenir en compte els consumidors diabètics. En aquest cas, n'hi ha prou amb substituir l'amaniment per una vinagreta convencional.
Ingredientes (4 personas)
- 250 g d'espinacs baby frescos
- 200 g de pit de pollastre en conserva
- 100 g de formatge blau
- 100 g de tomàquets cireroln
- 40 ml d'oli d'olivan
- 20 g de vinagre balsàmicn
- 20 g de meln
- 10 g de mostassa de qualitatn
- Un pessic de sal
sReceta online en:
