Azpizuna ratatuillearekin eta onddo-gurinarekin
- 0 View visita
- Región
-
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo
- kcal
- 581 29%
- Azúcares
- 4,4g 5%
- Grasas
- 40,8g 58%
- Grasas saturadas
- 17,6g 88%
- Sal
- 0,94g 16%
Modo de preparación
Gurina bigundu eta onddo-purearekin nahastuko dugu. Gurinarekin erruloak egin eta hozten utziko dugu. Brunoise eran (dado txikitan) ebakitako barazkiak saltatu eta tomatea gehituko dugu, eta nahasten jarraituko dugu barazkiak bigundu arte. Aldez aurretik apur bat epeldutako azpizuna markatuko dugu. Plateraren oinarrian ratatouillea eta azpizuna jarriko ditugu eta onddo-gurinaren txanpon bat jarrita amaituko dugu.
Ingredientes (4 personas)
- 180 g-ko lau txahal-azpizun zati
- 100g gurin
- 1 pote onddo-pate
- 1 pote etxean egindako tomate-saltsa
- Kuiatxo erdia
- Alberjinia erdia
- 2 baratxuri-ale
- Platerean jartzeko belarrak
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
