Azpizuna ratatuillearekin eta onddo-gurinarekin

  • 0 View visita
Región
Dificultad
Dificultad
Tiempo

Descargar

kcal
581 29%
Azúcares
4,4g 5%
Grasas
40,8g 58%
Grasas saturadas
17,6g 88%
Sal
0,94g 16%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Gurina bigundu eta onddo-purearekin nahastuko dugu. Gurinarekin erruloak egin eta hozten utziko dugu. Brunoise eran (dado txikitan) ebakitako barazkiak saltatu eta tomatea gehituko dugu, eta nahasten jarraituko dugu barazkiak bigundu arte. Aldez aurretik apur bat epeldutako azpizuna markatuko dugu. Plateraren oinarrian ratatouillea eta azpizuna jarriko ditugu eta onddo-gurinaren txanpon bat jarrita amaituko dugu.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 180 g-ko lau txahal-azpizun zati
  2. 100g gurin
  3. 1 pote onddo-pate
  4. 1 pote etxean egindako tomate-saltsa
  5. Kuiatxo erdia
  6. Alberjinia erdia
  7. 2 baratxuri-ale
  8. Platerean jartzeko belarrak

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/