Bacallà amb ceba i salsa de tomàquet

  • Segon plat
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Bacallà amb ceba i salsa de tomàquet

Descargar

kcal
151 8%
Azúcares
3g 3%
Grasas
2,4g 3%
Grasas saturadas
0,4g 2%
Sal
1g 12%
de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Fregim en una paella a foc moderat els trossos de bacallà i els reservem. En una cassola amb poc oli fem coure a foc suau la ceba tallada a tires fines, amb un pessic de sal. Una vegada sofregida la ceba, hi afegim unes cullerades de salsa de tomàquet feta a casa i ho posem tot a punt de sal. A sobre de tot això escalfem els trossos de bacallà fregits. En una plata amb una base de ceba i tomàquet hi col·loquem els trossos de bacallà i acabem el plat amb una mica de julivert picat.
El bacallà és un dels peixos blancs més apreciats i consumits.  El seu contingut gras és molt baix i les seves proteïnes són de bona qualitat. En aquest cas, s'ha triat com a acompanyament la ceba i la salsa de tomàquet, per la qual cosa la quantitat de greixos del plat no augmentarà, mentre que s'enriquirà en vitamines i minerals. Per tant, es pot dir que el plat estaria indicat tant per a persones amb problemes d'excés de pes, com per als qui presentin nivells elevats de colesterol o triglicèrids en sang.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 600 g de bacallà Skrei
  2. 100 g de ceba
  3. 40 g de tomàquet fregit
  4. Julivert
  5. 15 ml d’oli d’oliva
  6. Un pessic de sal

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/