Bacallà amb ceba i salsa de tomàquet
- Segon plat
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

- kcal
- 151 8%
- Azúcares
- 3g 3%
- Grasas
- 2,4g 3%
- Grasas saturadas
- 0,4g 2%
- Sal
- 1g 12%
Modo de preparación
Fregim en una paella a foc moderat els trossos de bacallà i els reservem.
En una cassola amb poc oli fem coure a foc suau la ceba tallada a tires fines, amb un pessic de sal.
Una vegada sofregida la ceba, hi afegim unes cullerades de salsa de tomàquet feta a casa i ho posem tot a punt de sal.
A sobre de tot això escalfem els trossos de bacallà fregits. En una plata amb una base de ceba i tomàquet hi col·loquem els trossos de bacallà i acabem el plat amb una mica de julivert picat.
El bacallà és un dels peixos blancs més apreciats i consumits. El seu contingut gras és molt baix i les seves proteïnes són de bona qualitat. En aquest cas, s'ha triat com a acompanyament la ceba i la salsa de tomàquet, per la qual cosa la quantitat de greixos del plat no augmentarà, mentre que s'enriquirà en vitamines i minerals. Per tant, es pot dir que el plat estaria indicat tant per a persones amb problemes d'excés de pes, com per als qui presentin nivells elevats de colesterol o triglicèrids en sang.
Ingredientes (4 personas)
- 600 g de bacallà Skrei
- 100 g de ceba
- 40 g de tomàquet fregit
- Julivert
- 15 ml d’oli d’oliva
- Un pessic de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
