Filet de porc amb arròs salvatge
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 389 20%
- Azúcares
- 3,9g 4%
- Grasas
- 16g 23%
- Grasas saturadas
- 4g 20%
- Sal
- 1g 13%
Modo de preparación
Barregem els pebres acabats de moldre, la salsa de soja i l'oli d'oliva.
Amb la mescla resultant, untem els talls de filet prèviament tallats a trossos regulars.
En una paella antiadherent, fem coure la carn, tombant-la perquè tota la superfície quedi cuita de manera uniforme.
En una cassola amb aigua bullint i sal, introduïm l'arròs salvatge, ho tapem i ho deixem bullir una hora Comprovem que quedi suau, i ho escorrem.
En una plata, barregem l'arròs amb oli, sal i pebre, les panses i les nous pelades.
Servim el filet de porc acompanyat de l'arròs, ben calent, acabat de treure del foc.
Una ració de filet de porc destaca per l'aportació de proteïnes d'alta qualitat i el baix contingut gras en comparació amb altres peces de carn vermella, uns 5 grams per 100 grams de filet de porc (6,5 grams de greix per ració, més o menys). La guarnició d'arròs salvatge hi afegeix hidrats de carboni, a més de tots els beneficis resultants del fet que sigui la versió salvatge de l'arròs: fibra i multitud de vitamines, minerals i substàncies bioactives beneficioses que normalment es perden en refinar-lo. Les nous i les panses hi donen el toc de color i sabor original, i un punt de greix cardiosaludable. Per elaborar amb aquesta recepta un menú recomanable, caldria completar-lo amb un plat d'hortalisses i unes postres de fruita fresca de temporada.
Ingredientes (4 personas)
- 600 g de llom de porc
- 20 g de salsa de soja
- 40 ml d'oli d'oliva
- pebres variats
- 100 g d'arròs
- 20 g de panses sense llavors
- 50 g de nous
- 30 ml de suc de llimona
- Un pessic de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
