Infusió de te vermell amb cardamom
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 37 2%
- Grasas
- 0,7g 1%
Modo de preparación
Piquem les llavors de cardamom, les barregem amb el te vermell i aboquem l'aigua gairebé bullint sobre les herbes.
Deixem reposar la infusió durant 10 minuts, la colem i la servim calenta.
El te és, després de l'aigua, la segona beguda més consumida del planeta. Aquest te és dels més peculiars pel sabor terrós i el color. És una bona alternativa a l'aigua per hidratar-nos, a l'hivern i també a l'estiu prenent-lo fred, sobretot per a les persones a qui els costa de beure aigua, que no els agrada. Això sí, sense afegir-hi sucre, mel..., perquè aleshores ja estaríem parlant d'una altra cosa, s’assemblaria més a un refresc ensucrat que a l'aigua, ja que hi estaríem afegint sucres simples i calories.
Ingredientes (4 personas)
- 40 ml de te vermell
- 40 g de llavors de cardamom
- 800 ml d'aigua
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
