Arroz-zopa arrainarekin.
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- D'1 a 2 hores
- Precio mitjà
- Precio mitjà
- Nutri-score

- kcal
- 268 13%
- Azúcares
- 7,8 9%
- Grasas
- 14,3 21%
- Grasas saturadas
- 2,09 10%
- Sal
- 0,5 9%
Modo de preparación
Arrain-burua porruaren parte berdearekin eta perrexilarekin egosiko dugu. Ordubetez irakiten utziko dugu, eta, gero, iragazi eta gorde egingo dugu.
Barazkiak txiki-txiki eginda kazola batean sueztituko ditugu. Tomatea ataletan moztuta botako diogu. Ganbei burua kendu eta zuritutako isatsak kazolara botako ditugu. Sueztitu eta litro bat salda botako diogu. 10 minutuz egosten utzi, txikitu eta iragazkitik pasako dugu. Arroza botako diogu eta 30 minutuz irakiten utziko dugu su txikian.
Gatza bota eta aurrez oliba-olio pixka batekin salteatutako arrain-dadoekin zerbitzatuko dugu, eta gainetik perrexil xehatua botako diogu.
Ingredientes (4 personas)
- • 200 g arrain eta arrain-buruan
- • 40 g arrozn
- • 1,25 l urnn
- • 100 g ganban
- • 100 g azenarion
- • 100 g tipulan
- • 3 porrun
- • 3 tomaten
- • 60 ml oliba-olioan
- • Gatzan
- • Perrexila
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
