Arroz-zopa arrainarekin.

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
D'1 a 2 hores
Precio mitjà
Precio mitjà
Nutri-score
Arroz-zopa arrainarekin.

Descargar

kcal
268 13%
Azúcares
7,8 9%
Grasas
14,3 21%
Grasas saturadas
2,09 10%
Sal
0,5 9%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Arrain-burua porruaren parte berdearekin eta perrexilarekin egosiko dugu. Ordubetez irakiten utziko dugu, eta, gero, iragazi eta gorde egingo dugu. Barazkiak txiki-txiki eginda kazola batean sueztituko ditugu. Tomatea ataletan moztuta botako diogu. Ganbei burua kendu eta zuritutako isatsak kazolara botako ditugu. Sueztitu eta litro bat salda botako diogu. 10 minutuz egosten utzi, txikitu eta iragazkitik pasako dugu. Arroza botako diogu eta 30 minutuz irakiten utziko dugu su txikian. Gatza bota eta aurrez oliba-olio pixka batekin salteatutako arrain-dadoekin zerbitzatuko dugu, eta gainetik perrexil xehatua botako diogu.  

Ingredientes (4 personas)

  1. • 200 g arrain eta arrain-buruan
  2. • 40 g arrozn
  3. • 1,25 l urnn
  4. • 100 g ganban
  5. • 100 g azenarion
  6. • 100 g tipulan
  7. • 3 porrun
  8. • 3 tomaten
  9. • 60 ml oliba-olioan
  10. • Gatzan
  11. • Perrexila

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/