Angurri- eta meloi-hostopilak mertxika- eta paraguaio-purearekin.
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Zuritu meloia eta angurria, kendu haziak eta moztu lodiera berdineko xerrak zakote-ebakitzailearekin. Moztu laukizuzenetan eta gorde (hondarrak erabil daitezke zukua edo irabiakia egiteko).
Zuritu mertxikak eta paraguaioak, mamia txikitu eta bota irabiagailu-ontzira agabe-ziroparekin. Birrindu nahaste uniformea lortu arte.
Urtu gelatina urez betetako katilutxo batean. Berotu 100 ml pure eta sutik kendu irakiten hasten denean. Bota purea gelatinari dena ondo nahastu arte. Utzi hozkailuan pixka bat loditzen.
Platerean aurkezteko, jarri txandaka angurri- eta meloi-zatiak eta hezurdun fruten purea, eta amaitu fruta-geruza batekin. Hautseztatu arbendol-krokantearekin eta zerbitzatu.
Ingredientes (4 personas)
- -t24 otarrainxka handinn
- -t1 baratxuri-alen
- -t1 koilarakada piperrauts gozon
- -t4 paraguaion
- -t1 tipula moren
- -t300 ml urn
- -t6 albaka-adaxkan
- -t2 limoin
- -t100 ml oliba-olion
- -tgatza eta piperbeltza
sReceta online en:
