Arkume-gisatua sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Osagai-ontzira botako dugu tipula eta piperra zatituta, eta sakatuko duguTxikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin ontziko paretetan geratutakoa jaitsiko dugu, eta beharrezkoa bada, berriro sakatuko dugu Funtzio bera.
Gehituko diogu oliba-olioa eta programatuko dugu 15 minutu honela 120 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa etaabiadura 1, edalontzi neurtzailearen ordez saskia jarrita lurruntzea errazteko.
Erantsi arkume hezurgabea puskatan ebakia (4 cm edo), gatza, piperra, piperrauts gozoa, piperrauts bizia, erramu hostoa, elarra eta erromeroa eta programatu 6 minutu honela 120 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Espatularekin lagunduz, askatu arretaz haragi puskak, laminaren azpian trabatuta geratutakoak.
Erantsi tomatea lauki txikitan egina, azukrea, ozpina eta ardo txuria eta programatu 10 minutu honela 100 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1. Espatularekin lagunduz, askatu berriro arretaz haragi puskak, laminaren azpian trabatuta geratutakoak.
Ondoren, programa ezazu 10 minutu honela 100 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Zerbitzatu gisatua patata frijitu berriekin.
Ingredientes (5 personas)
- 3 berakatz ale n
- 250 g tipula n
- 150 g piper berde n
- 200 g piper gorri n
- 80 g oliba-olio birjina estra n
- 600 g esneko-arkume hanka hezurrik gabe (haragiaren pisua hezurrik gabe) n
- Gatza nahierara n
- Piperbeltza nahierara n
- 7 g piperrauts gozo n
- 3 g piperrauts bizi n
- erramu-hosto 1n
- 3 g elar n
- 2 g erromero fresko edo lehor n
- 200 g tomate heldu n
- 10 g azukre
- 15 g ozpin n
- 150 g ardo zurin
sReceta online en:
