Atun tartarra izokin arrautzekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Atun tartarra egiteko:
Ebakiko ditugu atuna eta tipulina laukitxo berdinetan. Bol batean jarriko ditugu atuna, tipulina eta gehituko dizkiogu soja-saltsa, jengibre-urradura eta oliba-olioa.
Ahuakate kremarako:
Ahuakatea zuritu eta hezurgabetuko dugu. Turmixarekin txikituko dugu, limoi-zuku txorrotaratxo batekin. Gatza egokituko diogu, gorde.
Amaitzeko eta aurkezteko:
Plater batean jarriko dugu tartar ondua, eta gainean jarriko ditugu wakame alga tira batzuk eta koilarakadatxo bat izokin arrautza.
Ingredientes (4 personas)
- Atun tartarra egiteko:
- 500 g Atun fresko
- 90 g Tipulin
- 1 un Soja-saltsa
- C s Jengibre freskoan
- 1 k Oliba-olioa birjina estran
- Ahuakate krema prestatzeko:n
- 1 Ahuakaten
- 1 Limoin
- Besterik:n
- Wakame algan
- Izokin arrautzakn
sReceta online en:
