Atun tartarra izokin arrautzekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Atun tartarra izokin arrautzekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Atun tartarra egiteko: Ebakiko ditugu atuna eta tipulina laukitxo berdinetan. Bol batean jarriko ditugu atuna, tipulina eta gehituko dizkiogu soja-saltsa, jengibre-urradura eta oliba-olioa. Ahuakate kremarako: Ahuakatea zuritu eta hezurgabetuko dugu. Turmixarekin txikituko dugu, limoi-zuku txorrotaratxo batekin. Gatza egokituko diogu, gorde. Amaitzeko eta aurkezteko: Plater batean jarriko dugu tartar ondua, eta gainean jarriko ditugu wakame alga tira batzuk eta koilarakadatxo bat izokin arrautza.

Ingredientes (4 personas)

  1. Atun tartarra egiteko:
  2. 500 g Atun fresko
  3. 90 g Tipulin
  4. 1 un Soja-saltsa
  5.   C s Jengibre freskoan
  6. 1 k Oliba-olioa birjina estran
  7. Ahuakate krema prestatzeko:n
  8. 1 Ahuakaten
  9. 1 Limoin
  10. Besterik:n
  11. Wakame algan
  12. Izokin arrautzakn

sReceta online en: