Bakailao kokotxak borrajarekin eta fruitu lehorrekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Bakailao kokotxak borrajarekin eta fruitu lehorrekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Kokotxak prestatzeko: Zartaginean olioa jarri eta gehituko ditugu berakatzak eta cayennea, gazituko ditugu kokotxak, eta gehituko ditugu berakatza "dantzan" hasten denean eta su ertainean jarriko dugu minutu batzuk. Kenduko ditugu kokotxak kazolatik tentuz, hoztuko dugu pixka bat konfitatuaren olioa, ardoa zuria botata, harro dadin. Irabiagailu batekin emultsionatuko dugu pil-pil lortu arte. Berriro sartuko ditugu kokotxak saltsan. Borraja prestatzeko: Borraja garbituko dugu, kanpoko filamentuak kenduta. Ur irakinetan, pixka bat gazitua, borraja egosiko dugu 5 min eta freskatuko dugu izotza duen urarekin. Pixka bat salteatuko dugu eta gerorako gordeko dugu. Amaitzeko eta aurkezteko: Plater sakon batean jarriko dugu borraja salteatua eta kokotxa pil-pilarekin estalita, hauen gainean aneta jarri eta erdibitutako hur txigortuak.

Ingredientes (4 personas)

sReceta online en: