Barazki-flana sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Barazki-flana sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Osagai-ontzian botako dugu tipula, kalabazina, azenarioa, piperra, porrua, azalorea eta brokolia zatituta eta berakatza eta pultsatuko dugu1 edo 2 bider honela Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin edalontziko paretetan geratutakoa jaitsiko dugu. Gehituko diogu 30 g oliba-olio eta programatuko dugu 8 minutu honela 120 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 3. Gehituko dizkiogu barazki-salda eta arrautzak, nahierara gatza eta piperra jarri eta programatuko dugu 30 segundo honela abiadura 5. Margotuko ditugu pudin molde indibidualak oliba-olioarekin eta haietan botako dugu nahasketa. Moldeak lurrun-azpilean jarriko ditugu. Edalontzi garbian ura botako dugu. Muntatuko dugu lurrun-azpila eta programatuko dugu 35 minutu hemen Lurrun Funtzioa. Kenduko ditugu azpila eta barazki-pudinak arretaz, gu erre gabe. Moldetik atera eta berehala zerbitzatuko dugu

Ingredientes (6 personas)

  1. 100 g tipula
  2. 100 g kalabazin
  3. 150 g azenario
  4. 100 g piper gorri
  5. 150 g porru
  6. 100 g azalore
  7. 120 g brokoli
  8. 2 berakatz ale
  9. 30 g oliba-olio + Pintatzeko olioa
  10. 300 g barazki-salda (edo 1 pastilla barazki-salda + 300 g ur)
  11. 5 arrautza
  12. Gatza eta piperbeltza nahierara
  13. 800 g ur

sReceta online en: