Barazki-flana sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
Modo de preparación
Osagai-ontzian botako dugu tipula, kalabazina, azenarioa, piperra, porrua, azalorea eta brokolia zatituta eta berakatza eta pultsatuko dugu1 edo 2 bider honela Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin edalontziko paretetan geratutakoa jaitsiko dugu.
Gehituko diogu 30 g oliba-olio eta programatuko dugu 8 minutu honela 120 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 3.
Gehituko dizkiogu barazki-salda eta arrautzak, nahierara gatza eta piperra jarri eta programatuko dugu 30 segundo honela abiadura 5.
Margotuko ditugu pudin molde indibidualak oliba-olioarekin eta haietan botako dugu nahasketa. Moldeak lurrun-azpilean jarriko ditugu.
Edalontzi garbian ura botako dugu. Muntatuko dugu lurrun-azpila eta programatuko dugu 35 minutu hemen Lurrun Funtzioa.
Kenduko ditugu azpila eta barazki-pudinak arretaz, gu erre gabe.
Moldetik atera eta berehala zerbitzatuko dugu
Ingredientes (6 personas)
- 100 g tipula
- 100 g kalabazin
- 150 g azenario
- 100 g piper gorri
- 150 g porru
- 100 g azalore
- 120 g brokoli
- 2 berakatz ale
- 30 g oliba-olio + Pintatzeko olioa
- 300 g barazki-salda (edo 1 pastilla barazki-salda + 300 g ur)
- 5 arrautza
- Gatza eta piperbeltza nahierara
- 800 g ur
sReceta online en:
