Barazki-strogonoffa sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Menys de 30 minuts
Barazki-strogonoffa sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Osagai-ontzira botako ditugu berakatz aleak eta txikituko ditugu5 segundo honela abiadura 7. Espatularekin, edalontziaren paretetan dauden zatiak beherantz bultzako ditugu. Gehituko ditugu oliba-olioa, laukitxotan zatitutako tipulak, porrua xerratan eta erramu-hostoa, eta programatuko dugu 5 minutu honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Erantsiko diogu azenarioak xerratan eta programatuko dugu 6 minutu honela 100 °Chonekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Bitartean, kalabazinak laurdenkatuko ditugu luzeran eta ondoren laukitxotan. Horiek gehituko dizkiogu osagai-ontzikoari eta programatuko dugu 4 minutu eta 100 °Chonela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Erantsiko dizkiogu txanpiñoi laurdenkatuak, ardoa, esne-gaina, barazki-salda, ziapea, gatza, piperbeltza eta intxaur muskatua nahierara, kuminoa eta saltsa ingelesaren tanta batzuk. Programatuko dugu 9 minutuhonela 100 °Chonekin Alderantzizko Biraketaeta abiadura 1. Egiaztatuko dugu barazkiak egosita daudela, eta, beharrezkoa bada, beste minutu batzuk programatuko dugu abiadura eta tenperatura berean. Erantsiko diogu perrexil xehatua eta dena nahastuko dugu espatularekin. Oharra: Barazkien tamainaren arabera, ontzia oso beteta gera daiteke. Kontuz ibili behar dugu ontzi nahaslea gainezkatu gabe. Aholkua: Plater nagusi gisa edo lagungarri gisa zerbitzatu dezakegu errezeta hau.

Ingredientes (5 personas)

  1. 2 berakatz ale
  2. 55 g oliba-olio
  3. 280 g tipula
  4. porru 1 (soilik zati zuria, 150 g)
  5. 1 erremu-hosto
  6. 300 g azenario
  7. 500 g kalabazin
  8. 200 g txanpiñoi fresko oso
  9. 30 g ardo zuri (30 ml gutxi gorabehera.)
  10. pote 1 soja-esnegain (200 ml)
  11. 1 pastilla barazki-salda
  12. 1 kafe-koilarakadatxo bat ziape
  13. gatza eta piperbeltza nahierara
  14. Intxaur muskatua nahierara
  15. Kumino xehe pittin 1
  16. Salysa inegelesaren tanta batzuk
  17. Perrexil txikitua nahierara

sReceta online en: