Barazki-strogonoffa sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
Modo de preparación
Osagai-ontzira botako ditugu berakatz aleak eta txikituko ditugu5 segundo honela abiadura 7. Espatularekin, edalontziaren paretetan dauden zatiak beherantz bultzako ditugu.
Gehituko ditugu oliba-olioa, laukitxotan zatitutako tipulak, porrua xerratan eta erramu-hostoa, eta programatuko dugu 5 minutu honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2.
Erantsiko diogu azenarioak xerratan eta programatuko dugu 6 minutu honela 100 °Chonekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Bitartean, kalabazinak laurdenkatuko ditugu luzeran eta ondoren laukitxotan. Horiek gehituko dizkiogu osagai-ontzikoari eta programatuko dugu 4 minutu eta 100 °Chonela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2.
Erantsiko dizkiogu txanpiñoi laurdenkatuak, ardoa, esne-gaina, barazki-salda, ziapea, gatza, piperbeltza eta intxaur muskatua nahierara, kuminoa eta saltsa ingelesaren tanta batzuk. Programatuko dugu 9 minutuhonela 100 °Chonekin Alderantzizko Biraketaeta abiadura 1.
Egiaztatuko dugu barazkiak egosita daudela, eta, beharrezkoa bada, beste minutu batzuk programatuko dugu abiadura eta tenperatura berean.
Erantsiko diogu perrexil xehatua eta dena nahastuko dugu espatularekin.
Oharra: Barazkien tamainaren arabera, ontzia oso beteta gera daiteke. Kontuz ibili behar dugu ontzi nahaslea gainezkatu gabe.
Aholkua: Plater nagusi gisa edo lagungarri gisa zerbitzatu dezakegu errezeta hau.
Ingredientes (5 personas)
- 2 berakatz ale
- 55 g oliba-olio
- 280 g tipula
- porru 1 (soilik zati zuria, 150 g)
- 1 erremu-hosto
- 300 g azenario
- 500 g kalabazin
- 200 g txanpiñoi fresko oso
- 30 g ardo zuri (30 ml gutxi gorabehera.)
- pote 1 soja-esnegain (200 ml)
- 1 pastilla barazki-salda
- 1 kafe-koilarakadatxo bat ziape
- gatza eta piperbeltza nahierara
- Intxaur muskatua nahierara
- Kumino xehe pittin 1
- Salysa inegelesaren tanta batzuk
- Perrexil txikitua nahierara
sReceta online en:
