Barrengorri-krema sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Edalontzian dakagun barrengorri-kantitate erdia jarriko dugu, baita tipula zatietan ere, eta sakatuko dugu bitan Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzaz, edalontziaren paretetan pilatutakoa kenduko dugu.
Gurina gehitu eta dena arin frijituko dugu 7 minutuz 120 °C-tara, eta abiadura 2an.
Irina eta limoi-zukua gehitu eta programatuko ditugu 2 minutu 100 ºC-tara, eta abiadura 2an.
Ura, oilasko-salda, eta gatza (aukerakoa) gehitu, eta programatuko ditugu 10 minutu 100 °C-tara, eta abiadura 2an.
Gainontzeko barrengorriak, esne-gaina, eta esnea gehitu, eta programatuko ditugu 12 minutu 95 °C-tara, eta abiadura 2an.
Guztia txikituko dugu minutu 1 eta 30 segundoz: abiadura 3an hasiko gara, eta pixkanaka gorantz joango gara abiadura 8ra arte. Krema berehala zerbitzatuko dugu.
Oharra: Errezetan agintzen diren kantitateak errespetatu behar dira, edalontziaren edukiera gainditu gabe. Krema txikitzeko, abiadura doituko dugu pixkanaka eta segundo batzuk itxarongo dugu tapa kendu aurretik likidoa oreka dadin.
Ingredientes (5 personas)
- 400 g barrengorri fresko xerratuak n
- 250 g tipula n
- 50 g gurin n
- 30 g irin n
- Limoi ½ zuku n
- 700 g ur n
- Oilasko-salda 1 n
- Gatza (aukerakoa) n
- 45 g esne-gain n
- 105 g esne n
sReceta online en:
