Basa fruituen apar hotza sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Azukrearen erdia botako dugu eltzera eta programatuko dugu 15 segundo honela abiadura 11. Espatularekin, osagai-ontziaren paretetan dauden zatiak beherantz bultzako ditugu.
Fruitu gorri izoztuen erdia gehituko diogu eta limoi-zukuaren erdia, eta programatuko dugu 30 segundo eta abiadura 11. Espatularekin beherantz bultzatuko dugu eltzearen paretetan geratutakoa eta berriro programatuko dugu 30 segundo a abiadura 11. Egiaztatuko dugu dena berdin geratzen dela, eta, behar bada, segundo batzuk gehiago programatuko ditugu abiadura berean. Beste ontzi batean gordeko dugu gerorako.
Eltzea garbitu eta ondo lehortuko dugu. Azukrearen erdia botako dugu eltzera eta programatuko dugu 15 segundo eta abiadura 11. Espatularekin, osagai-ontziaren paretetan dauden zatiak beherantz bultzako ditugu.
Fruitu gorri izoztuen beste erdia eta limoi-zukuaren erdia gehituko diogu, eta erregulatuko dugu 30 segundo eta abiadura 11. Espatularekin beherantz bultzatuko dugu eltzearen paretetan geratutakoa eta berriro programatuko dugu 30 segundo a abiadura 11. Atera eta gerorako gordeko dugu
Irabiagailua hortzaren gainean jarriko dugu.
Berriro botako dugu eltzera azukre-prestakina eta fruitu gorri gerorako utziak, gehituko dizkiogu zuringoak eta programatuko dugu 7 minutu eta abiadura 4. Makina martxan dela, prestatutakoari eragingo diogu espatularekin (taparen zulotik sartuta).
Berehala zerbitzatuko dugu.
Aholkua: apar izoztua egin dezakegu nahiago dugun frutarekin (edo frutekin): masusta, ahabi, masusta gorri edo marrubi.
Ingredientes (17 personas)
- 380 g azukre
- 1 kg fruitu gorri izoztu
- 4 zopa-koilarakada limoi-zuku
- 4 arrautza zuringo
sReceta online en:
