Bihi osoko espagetiak ziazerbekin eta izokinarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Nutri-score
Bihi osoko espagetiak ziazerbekin eta izokinarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Garbitu arraina, lehortu ondo eta egin zatitxoak. Erdibitu tipula luzetara, parte berdea kendu barik, eta moztu xerratan. Garbitu eta utzi ziazerba-kimuak xukadera batean. 3 koilarakada oliba-oliorekin koipeztatutako zartagin zabal batean, salteatu tipula 2 minutuz. Erantsi izokina eta utzi zartaginean hainbat minutuz, arinki gorritzen den arte. Jarraian, erantsi xukatutako ziazerbak eta salteatu beste 2 minutuz. Sutatik kendu baino lehen, erantsi soja-saltsaren zorrotadatxo bat. Egosi bihi osoko espagetiak ur gazi ugaritan, fabrikatzaileak al dente gera daitezen adierazitako denboran. Xukatu, nahastu izokin eta ziazerben salteatuarekin, eta zerbitzatu.
Nutrizio-kalitate handiko plater sinple eta zaporetsua. Plater bakar gisa hartu nahi izanez gero, barazki kopurua areagotu edo beste barazkiren bat sartu besterik ez dugu. Propietate osasungarriak. Bihi osoko pastek zereal-bihiaren parte guztiekin egiten dira, zuntz, proteina, bitamina eta mineral ugariko zahia (kanpoko geruza) eta hozia barne hartuz. Beraz, pasta finduek baino nutrizio-kalitate handiagoa dute eta gehiago asebetetzen dute. Errezetak, gainera, kalitate oneko koipea eskaintzen du, oliba-olioari eta izokinaren omega 3ari esker. Amarrua. Soja-saltsak zapore oso bizia dauka, eta gatz ugari, beraz, zorrotadatxo bat botatzen badugu ere, baliteke platerari gatzik erantsi behar ez izatea.

Ingredientes (4 personas)

  1. -t400 g izokin solomo, azalik eta hezurrik gaben
  2. -t1 tipula beratzn
  3. -t200 g ziazerba-kimun
  4. -t200 g bihi osoko espagetinn
  5. -tSoja-saltsa, 1 koilarakada (10 ml)n
  6. -tOliba-olio birjina estra, 3 koilarakada (30 ml)n
  7. -tGatza

sReceta online en: