Bisigua laranja eta eukaliptozko beurre blanc-ekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Bisigua laranja eta eukaliptozko beurre blanc-ekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Bisigua prestatzeko: Ezkatak kendu bisiguari, eta solomoak aterako dizkiogu, arantzak kenduta. Laranja eta eukaliptozko beurre blanc prestatzeko: Zurituko dugu laranja, ahalik eta zuririk gutxien kenduta, eta honen zukua egingo dugu, geroko gordeko dugu. Txalotak zuritu eta laukitxotan zatituko ditugu. Burruntzali batean ardo zuria urrituko dugu, txalotarekin, laranja-azalarekin eta eukaliptoarekin batera, hasierako bolumenaren 1/3 arte, iragaziko dugu. Sutatik kanpo, gehituko dizkiogu gurin laukitxoak 3 txandatan, barilla batekin emultsionatuz. Gehituko diogu laranja-zukua nahierara eta emango diogu gatz eta piper puntua. Hornigaiak prestatzeko: Egosiko ditugu patatak azalarekin uretan gatzarekin 30 min inguru, xukatuko dugu, eta xerratan ebakiko. Zartaginean gurina jarri eta salteatuko ditugu gari-zainzuriak eta ondoren ratte patatak jarriko dizkiogu. Amaitzeko eta aurkezteko: Markatuko ditugu zartagin batean olioarekin bisigu-solomoak azalaren aldetik urrekara jarri arte, eta erreko dugu labean 180º-tan 8 min. Plater batean jarriko dugu bisigu-solomoa eta salteatuko dugu beuirre blanc-ekin, ratte patatak eta zainzuri salteatuak lagun dituela.

Ingredientes (4 personas)

sReceta online en: