Boniato-purea sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Nahasgailua sartuko dugu laminan gainean
Osagai-ontzian jarriko ditugu boniatoa eta patata zati txiki samarretan, eta esnea eta gatza. Programatuko dugu 40 minutu 100 º C eta abiadura 1 .
Espatularen laguntzarekin beherantz bultzatuko ditugu edalontziaren paretetan geratzen diren hondarrak.
Gurina gehituko diogu eta programatuko dugu 1 minutu honela abiadura 3. Egiaztatu egingo dugu purearen trinkotasuna eta behar izanez gero segundo batzuk gehiago erregulatuko dugu abiada berean.
Oharra: Finagoa izatea nahiago badugu esnea gehituko diogu nahierara eta programatu egingo dugu segundo batzuk 3 abiaduran.
Aholkua: Boniatoaren ordez azenarioa eta brokolia jar ditzakegu.
Ingredientes (4 personas)
- 250 g boniato
- 250 g patata
- 250 g esne
- Gatza nahierara
- 25 g gurin
sReceta online en:
