Boniato-purea sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Boniato-purea sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Nahasgailua sartuko dugu laminan gainean Osagai-ontzian jarriko ditugu boniatoa eta patata zati txiki samarretan, eta esnea eta gatza. Programatuko dugu 40 minutu 100 º C eta abiadura 1 . Espatularen laguntzarekin beherantz bultzatuko ditugu edalontziaren paretetan geratzen diren hondarrak. Gurina gehituko diogu eta programatuko dugu 1 minutu honela abiadura 3. Egiaztatu egingo dugu purearen trinkotasuna eta behar izanez gero segundo batzuk gehiago erregulatuko dugu abiada berean. Oharra: Finagoa izatea nahiago badugu esnea gehituko diogu nahierara eta programatu egingo dugu segundo batzuk 3 abiaduran. Aholkua: Boniatoaren ordez azenarioa eta brokolia jar ditzakegu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 250 g boniato
  2. 250 g patata
  3. 250 g esne
  4. Gatza nahierara
  5. 25 g gurin

sReceta online en: