Borrajazko “crespillo” frijituak

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Borrajazko “crespillo” frijituak

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

- Infusionatu anisa uretan eta utzi jalkitzen - Harrotu gorringoak azukrearekin - Erantsi irina eta likidoak, eta, azkenean, gaseosa-zorroa eta elur-puntuan harrotutako 5 zuringoak, mugimendu inguratzaileak eginez, orea jaitsi ez dadin. - Berotu olioa - Pasatu borraja-hostoak oretik, txortenetatik helduta, parte horretan orerik izan ez dezaten. - Frijitu alde bietatik eta xukatu paper xurgatzailearekin. - Hautseztatu azukrearekin eta zerbitzatu. TRESNAK - 2 katilu - Zartagina

Ingredientes (4 personas)

  1. -t30 g anis berde, bihitannn
  2. -t¼ litro ur
  3.  
  4. <b>Ore irabiatua prestatzeko</b>
  5. -t2 kikara anis-infutsion
  6. n-t2 kikara anis gozo
  7. n-t5 arrautza
  8. n-t100 g azukre
  9. n-t1 kikara oliba-olio birjina estra
  10. n-t450 g irinn
  11. -t1 gaseosa-zorro
  12.  
  13. <b>Beste osagai batzuk</b>
  14. -tFrijitzeko oliba-olio birjina estra ugarin
  15. n-tHautseztatzeko azukrean
  16. -tGure borraja-landarearen hosto samurrak

sReceta online en: