Borrajazko “crespillo” frijituak
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
- Infusionatu anisa uretan eta utzi jalkitzen
- Harrotu gorringoak azukrearekin
- Erantsi irina eta likidoak, eta, azkenean, gaseosa-zorroa eta elur-puntuan harrotutako 5 zuringoak, mugimendu inguratzaileak eginez, orea jaitsi ez dadin.
- Berotu olioa
- Pasatu borraja-hostoak oretik, txortenetatik helduta, parte horretan orerik izan ez dezaten.
- Frijitu alde bietatik eta xukatu paper xurgatzailearekin.
- Hautseztatu azukrearekin eta zerbitzatu.
TRESNAK
- 2 katilu
- Zartagina
Ingredientes (4 personas)
- -t30 g anis berde, bihitannn
- -t¼ litro ur
- <b>Ore irabiatua prestatzeko</b>
- -t2 kikara anis-infutsion
- n-t2 kikara anis gozo
- n-t5 arrautza
- n-t100 g azukre
- n-t1 kikara oliba-olio birjina estra
- n-t450 g irinn
- -t1 gaseosa-zorro
- <b>Beste osagai batzuk</b>
- -tFrijitzeko oliba-olio birjina estra ugarin
- n-tHautseztatzeko azukrean
- -tGure borraja-landarearen hosto samurrak
sReceta online en:
