Coronation chicken sandwicha
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score

Modo de preparación
- Zatitu oilaskoa.
- Bota olioa zartaginera eta sueztitu tipula gorritu arte.
- Bota tomatea eta currya eta nahastu minutu batez.
- Bol batean jarri oilaskoa, tipula eta currya, marmelada, mahaspasak, limoi-zukua, maionesa eta esne-gain freskoa. Bateratu osagai guztiak.
- Eta, gainean, jarriuraza-hostoak, oilaskoa eta kimuak.
Sandwich zaporetsua eta originala, harrigarria da haren zapore eta testura nahastea. Nutrizio-propietateak. Energia-ekarpen handiko sandwicha da, batez ere maionesak eta esne-gain freskoak dituzten koipeengatik. Hala ere, aintzat hartu behar da laurdena baino ez direla gantz aseak, eta etxean maionesa eginez gero kopuru hori murritz genezakeela. Amarrua. Errezetari maionesarik botatzen ez badiogu, % 30 kaloria eta gantz ase gutxiago izango ditu, eta koipeak erdiraino murriztuko dira. Zapore pixka bat galduko luke, baina tomate kontzentratua erabili beharrean tomate txikitua erabiliz oreka genezake. Egokia da zeliakoentzat.
Ingredientes (4 personas)
- glutenik gabeko 200 g oilasko-bularki egosi edo erre n
- 1/2 tipula xehatu n
- 1/2 koilaratxo tomate kontzentratu n
- glutenik gabeko 3 koilaratxo curry nn
- limoi erdia (zukua) n
- 1 koilarakada mertxika-marmelada n
- 1 koilarakada mahaspasa n
- 100 g etxeko maionesa edo glutenik gabea nn
- 100 g esne-gain fresko nn
- gatza nn
- piperbeltza nn
- oliba-olioa n
- EROSKI glutenik gabeko moldeko ogia n
- uraza n
- nernetutako kimuak
sReceta online en:
