Dilista gisatuak sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Més de 2 hores

Modo de preparación
PRESTAKETA
Dilistak beratzen jarriko ditugu ur hotz ugarirekin 3 ordu.
Gehituko dugu osagai-ontzian tipula eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularekin, beherantz bultzatuko ditugu edalontziaren paretetan geratutako hondarrak.
Gehituko diogu oliba-olioa eta programatuko dugu 3 minutu 120 °C eta honela abiadura 2.
Gehituko dugu laukitan zatikatutako azenarioa ( ez oso zati handiak) eta porrua xerratan, eta programatuko dugu 5 minutu honela 120 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2.
Gehituko ditugu dilista xukatuak, ura eta barazki salda, eta guztia egosiko dugu 20 minutu a 100 °C, honela Alderantzizko Biraketa honekin abiadura 1. Zuzendu egingo dugu osagaien kopurua beharrezkoa bada.
Aholkua: Dilista hauek plater nagusi gisa zerbitza ditzakegu edo lagungarri gisa. Baita ere proba dezakegu entsalada bati gaineratzea, hoztuta gero.
Ingredientes (6 personas)
- 200 g dilista berde n
- 150 g tipula n
- 45 g oliba-olio n
- 100 g azenario n
- 75 g porru n
- 500 g ur n
- 1 barazki salda n
- Kumino xehea nahierara n
sReceta online en:
