Dilista gisatuak sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Més de 2 hores
Dilista gisatuak sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

PRESTAKETA Dilistak beratzen jarriko ditugu ur hotz ugarirekin 3 ordu. Gehituko dugu osagai-ontzian tipula eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularekin, beherantz bultzatuko ditugu edalontziaren paretetan geratutako hondarrak. Gehituko diogu oliba-olioa eta programatuko dugu 3 minutu 120 °C eta honela abiadura 2. Gehituko dugu laukitan zatikatutako azenarioa ( ez oso zati handiak) eta porrua xerratan, eta programatuko dugu 5 minutu honela 120 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Gehituko ditugu dilista xukatuak, ura eta barazki salda, eta guztia egosiko dugu 20 minutu a 100 °C, honela Alderantzizko Biraketa honekin abiadura 1. Zuzendu egingo dugu osagaien kopurua beharrezkoa bada. Aholkua: Dilista hauek plater nagusi gisa zerbitza ditzakegu edo lagungarri gisa. Baita ere proba dezakegu entsalada bati gaineratzea, hoztuta gero.

Ingredientes (6 personas)

  1. 200 g dilista berde n
  2. 150 g tipula n
  3. 45 g oliba-olio n
  4. 100 g azenario n
  5. 75 g porru n
  6. 500 g ur n
  7. 1 barazki salda n
  8. Kumino xehea nahierara n

sReceta online en: