Espagetiak bolognar erara
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- D'1 a 2 hores
- Nutri-score

- kcal
- 672 34%
- Azúcares
- 10,71 12%
- Grasas
- 27,29 39%
- Grasas saturadas
- 9,21 46%
- Sal
- 0,80 13%
Modo de preparación
Jarri eltze batean oliba-olioa eta eragin tipulari gardendu arte.Gehitur apioa eta azenarioa, eta nahastu beste 5 minutuz.
Gehitu haragi birrindua, bota gatza eta piperbeltza eta nahastu ongi.Egin kolore gorria galdu arte.
Bota tomatea eta utzi bertan 15 minutuz.
Gehitu esnea eta intxaur muskatua. Jaitsi sua eta utzi bertan su txikian ordubetez.
Egosi pasta ur askoarekin eta gatza botata, eta jarraitu paketeko argibideei.
Pasta bolognar erako saltsarekin zerbitzatuko dugu eta Parmako gazta botako diogu gainetik.
Plater hau italiar sukaldaritzako klasiko bat da glutenik gabeko elikagaiekin moldatuta, zeliakoek ere jan ahal izateko. Plater osoa da, anoa batek zerealak, barazkiak eta proteinak dituelako. Nutrizio-propietateak. Pastak, batez ere, karbohidratoak, zuntza eta B taldeko bitaminak ditu. Kasu honetan, gari-pastak baino zuntz apur bat gehiago izango du, artoak zuntz gehiago duelako. Haragi xehea egiteko ez denez haragi gihartsua erabiltzen, nahiko koipe du eta, batez ere, saturatuak gaztak ere baduelako. Trikimailua . Aukeratu haragi zatia eta eskatu harategian birrintzeko horrela haragi zatia gihartsua dela ziurtatuko duzu eta ez duzu zenbait haragi birrinduk izan ohi dituzten beste osagai batzuk jango. Bazenekien…? Glutenik gabeko pastak normalean arto-irinarekin egiten dira, eta arroz-irin apur bat ere eduki dezakete.
Ingredientes (4 personas)
- 375 g txahal-haragi birrindu glutenik gabekoa
- nn1 tipula
- nn50 gr apio nn
- 50 g azenario n
- n200 ml esne oso
- nn500 g tomate xehe
- nn50 ml oliba-olio birjina
- nngatza
- nnpiperbeltza
- nnintxaur muskatua
- nn300 g glutenik gabeko espageti n
- nParmako gazta 60 g
sReceta online en:
