Fruta exotikoen entsalada
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Entsalada prestatzeko:
Aukeratuko ditugu hostoak, garbituko ditugu eta nahi den neurrian zatituko. Zuritu eta ebakiko ditugu papaia eta mangoa laukitxotan/tiratan. Irekiko dugu granada erditik, eta koilara baten laguntzarekin kolpetxo batzuk emango dizkiogu barruko haziak ateratzeko.
Ozpin-olioa prestatzeko:
nahastuko ditugu oliba beltzak (xukatuta), lima-zukua, eztia, sagar-ozpina eta emultsionatuko dugu oliba-olioarekin. Egokituko dugu piperbeltz eta gatzarekin.
Amaitzeko eta aurkezteko:
jarriko ditugu hostoak platerean onduta, gainean jarriko dugu fruta modu harmonikoan, albaka hostoak, eta tipula gorria uztaietan zatituta.
Ingredientes (4 personas)
- Entsalada prestatzeko:
- 1 Papaia
- 1 Mangon
- 4 Lichisn
- 1 Granadan
- 50 g Tipula gorrin
- 50 g Lolo Rossan
- 50 g Errukulan
- 50 g uraza baserrikon
- 20 g Albakan
- Ozpin-olioa prestatzeko:
- 30 ml Sagardo-ozpinn
- 40 g Eztin
- 150 ml Oliba-olion
- 40 g Oliba beltzn
- 20 g Lima-zuku/n
- z/k Gatzan
- z/k Piperbeltzatn
sReceta online en:
