Gerezi gazi-gozoak

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Més de 2 hores
Precio baix
Precio baix
Nutri-score
Gerezi gazi-gozoak

Descargar

kcal
147g 7%
Azúcares
23,1g 26%
Grasas
5,12g 7%
Grasas saturadas
0,65g 3%
Sal
0,25g 4%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Gereziak garbitu, hezurra kendu eta gainerako osagaiekin nahastu. Marinatu gutxienez bi orduz. Gero egosi 20 minutuz.
Gereziak kontsumitzeko modu desberdina, tosta gaztarekin, jogurtarekin, gatzatuarekin, bakarrik... baita haragi eta entsaladekin ere elkartu daiteke eta. Gainera, probetxu handiko aukera ona da, prestatu ondoren egun batzuk irauten baitute. Nutrizio-propietateak. Gereziek zuntza, potasioa eta eragin antioxidatzailedun fitokimikoak dituzte, hala nola antozianinak, bere kolorearen erantzule direnak, eta konposatu fenolikoak.

Ingredientes (4 personas)

  1. •t 500 g gerezinn
  2. •tModenako ozpin koilarakada 1n
  3. •t2 Koilaratxokada eztin
  4. •t2 Koilarakada oliba-olio birjinan
  5. •tGatz-apur 1
  6.  
  7. <b>Espeziak zure gustura, gure proposamena:</b>
  8. otKanela puska 1nn
  9. otPiperbeltz beltz baiak
  10. not2 Iltzen
  11. otJengibre puska 1

sReceta online en: