Halloweeneko mini-pizzak

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Precio baix
Precio baix
Nutri-score

Descargar

kcal
140 8%
Azúcares
1,88 2%
Grasas
5,30 8%
Grasas saturadas
1,43 7%
Sal
0,66 17%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Jarri labea berotzen 240 ºC-tan. Zabaldu pizza-orea eta ebaki zirkulu edo triangelu formako 8 zatitan. Estali tomate-saltsako koilarakada batekin eta mozzarella gaztako beste koilarakada batekin.   Apaingarri gisa, oliba beltzekin armiarma formak egin ditzakezu eta gaztarekin, mamu txikiak.  Laberatu 7 minutuz edo pizza gorritzen hasi arte. 
Era askotako pizzak daude eta erabiltzen ditugun osagaien arabera, gomendagarriagoak edo kaltegarriagoak izan daitezke osasun-aldetik. Etxeko txikiei osagaiak orean botatzen uzten badiegu, ondo pasatzeaz gain, sukaldean trebatzen hasiko dira eta usainak, testurak etab. bereizten ikasiko dute. Eta, nork esango dio ezetz norberak prestatutako janaria dastatzeari?  Bazenekien…? Landare-kontserben likidoak (kasu honetan, olibenak), gatz ugari dauka. Gatz-soberakina kentzeko, xukaderan edo ur-txorrotaren azpian garbi ditzakezu jakiak.

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 pizza-ore. n
  2. n8 koilarakada tomate-saltsa (tomate natural xehatuena), 120gr
  3. nn8 koilarakada mozzarella gazta, 80gr. nn
  4. 16 oliba beltz (hezurrik gabe)

sReceta online en: