Haragi lasagna sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Edalontzian botako dugu tipula, berakatzak, kalabazina eta azenarioa zatituta, eta sakatuko dugu 3 bider Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin beherantz bultzatuko ditugu edalontziaren paretetan geratzen dena.
Gehituko diogu oliba-olioa, tomatea, tomate-mamia, erramua eta oreganoa, eta arin frijituko dugu 8 minutuan 120 °C-tan, honelaAlderantzizko Biraketa y eta abiadura 2.
Erantsiko diogu haragi txikitua, ardoa, gatza, piperbeltza eta albaka, eta programatuko dugu 15 minutu honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Alde batera jarriko dugu.
Osagai-ontzia garbitu gabe, bexamel saltsa egingo dugu errezetak esandakoaren arabera.
Aurrez berotuko dugu labea 200 °C-tan.
Pirex ontzi baten hondoan haragi-saltsa pixka bat jarriko dugu eta lasagna laminak jarriko ditugu. Jarriko dugu beste haragi-saltsa geruza bat eta segituko dugu txandaka laminak eta betegarria jartzen (azken geruza laminak izango dira). Dena bexamelarekin estaliko dugu, eta, azkenik, gazta birrinduarekin. 20 bat minutuz labekatuko dugu.
Ingredientes (7 personas)
- 800 g bexamel saltsa (ikus errezeta liburuan)
- 150 g tipula
- 3 ale berakatz
- 150 g kalabazin
- 200 g azenario
- 55 g oliba-olio
- 300 g potoko tomate zatitu
- 100 g tomate-mami
- erramu-hosto 1
- 1 zopa-koilarakada oregano
- 800 g haragi txikitu
- 100 g ardo beltz (100 ml gutxi gorabehera)
- Gatza eta piperbeltza nahierara
- 4 hosto albaka
- 10 pasta-lamina lasagna egiteko (aurrez egosi beharrik ez dutenak)
- 200 g emmental gazta birrindu
sReceta online en:
