Haragia jardinera eran sukaldeko robotarekin.

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
Més de 2 hores
Haragia jardinera eran sukaldeko robotarekin.

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Ebaki egingo dugu haragia zati txiki samarretan, gozatzeko oliba-olio txorrotara, gatza eta 2 berakatz ale zanpatu, eta marinatzen utziko dugu 1-2 ordu. Jarriko ditugu osagai-ontzian 2 berakatz ale, tipula puskatan eta oliba-olioa eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin, ontziko paretetan geratutakoa jaitsiko dugu eta programatuko dugu 5 minutu, honela 120 °C eta abiadura 2. Erantsiko diogu haragia (berakatz zanpatua gabe), ardoa eta gatza nahierara (edo haragi-salda), eta programatuko dugu 8 minutu, honela 100 °C, honekinAlderantzizko Biraketaeta abiadura 1.. Gaineratuko diogu tomate-purea, piperrauts gozoa, 250 g ur eta txorixoa xerratan. Guztiari espatularekin eragingo diogu (hortzean geratu den edozein zati askatuz) eta programatuko dugu 22 minutu, honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1. Gehituko ditugu ilarrak eta azenarioa xerratan, eta programatuko dugu 5 minutu, honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1. Azkenik, laukitan egindako patatak jarriko ditugu eta 260 g ur. Gatz puntu neurtu (beharrezkoa bada) eta programatuko dugu 12 minutu, honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1. Egiaztatuko dugu egosita daudela, eta, beharrezkoa bada, beste minutu batzuk programatuko dugu abiadura eta tenperatura berean. Egonean utziko dugu 1-2 minutu eta berehala zerbitzatuko dugu. Oharra: Errezeta hau txahal-haragiarekin egin da. Beste era bateko haragia erabil dezakegu, baina egoste-denborak desberdinak izan daitezke. Haragia eta barazkiak egosteko denbora aldatu egin daiteke zatien neurriaren arabera: ez dira txikiegi ebaki behar desegin ez daitezen.

Ingredientes (6 personas)

  1. 400 g gisatzeko haragi n
  2. txorrotatxo1 oliba-olio n
  3. Gatza ontzeko n
  4. 2+2 berakatz ale n
  5. 150 g tipula n
  6. 60 g oliba-olio n
  7. 80 g ardo zuri (80 ml inguru) n
  8. Gatza nahierara (edo 1 pastilla haragi-salda) n
  9. 50 g tomate pure n
  10. kafe-koilarakadatxo 1 piperrauts gozo n
  11. 250 g ur + 260 g ur n
  12. 100 g txorixo n
  13. 150 g ilar izoztu n
  14. 250 g azenario n
  15. 400 g egosteko patatan

sReceta online en: