Haragia jardinera eran sukaldeko robotarekin.
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- Més de 2 hores

Modo de preparación
Ebaki egingo dugu haragia zati txiki samarretan, gozatzeko oliba-olio txorrotara, gatza eta 2 berakatz ale zanpatu, eta marinatzen utziko dugu 1-2 ordu.
Jarriko ditugu osagai-ontzian 2 berakatz ale, tipula puskatan eta oliba-olioa eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin, ontziko paretetan geratutakoa jaitsiko dugu eta programatuko dugu 5 minutu, honela 120 °C eta abiadura 2.
Erantsiko diogu haragia (berakatz zanpatua gabe), ardoa eta gatza nahierara (edo haragi-salda), eta programatuko dugu 8 minutu, honela 100 °C, honekinAlderantzizko Biraketaeta abiadura 1..
Gaineratuko diogu tomate-purea, piperrauts gozoa, 250 g ur eta txorixoa xerratan. Guztiari espatularekin eragingo diogu (hortzean geratu den edozein zati askatuz) eta programatuko dugu 22 minutu, honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Gehituko ditugu ilarrak eta azenarioa xerratan, eta programatuko dugu 5 minutu, honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Azkenik, laukitan egindako patatak jarriko ditugu eta 260 g ur. Gatz puntu neurtu (beharrezkoa bada) eta programatuko dugu 12 minutu, honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Egiaztatuko dugu egosita daudela, eta, beharrezkoa bada, beste minutu batzuk programatuko dugu abiadura eta tenperatura berean. Egonean utziko dugu 1-2 minutu eta berehala zerbitzatuko dugu.
Oharra: Errezeta hau txahal-haragiarekin egin da. Beste era bateko haragia erabil dezakegu, baina egoste-denborak desberdinak izan daitezke. Haragia eta barazkiak egosteko denbora aldatu egin daiteke zatien neurriaren arabera: ez dira txikiegi ebaki behar desegin ez daitezen.
Ingredientes (6 personas)
- 400 g gisatzeko haragi n
- txorrotatxo1 oliba-olio n
- Gatza ontzeko n
- 2+2 berakatz ale n
- 150 g tipula n
- 60 g oliba-olio n
- 80 g ardo zuri (80 ml inguru) n
- Gatza nahierara (edo 1 pastilla haragi-salda) n
- 50 g tomate pure n
- kafe-koilarakadatxo 1 piperrauts gozo n
- 250 g ur + 260 g ur n
- 100 g txorixo n
- 150 g ilar izoztu n
- 250 g azenario n
- 400 g egosteko patatan
sReceta online en:
