Hiru entsalada goxo eta osasuntsu

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Hiru entsalada goxo eta osasuntsu

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Eskarola-entsalada: Garbitu eta xukatu eskarola. Zatitu mangoa dadotan. Zatitu tipula juliana finean. Zatitu intxaurrak. Koipeztatu apur bat zartagina oliba-olio birjin estrarekin eta gorritu almendrak. Aurkezpena: jarri oinarri bezala eskarola, gehitu tipula, ahabiak, mugurdiak, mangoak, intxaurrak, almendrak eta Mozzarella zati txikietan. Gozatu oliba-olio birjin estrarekin, ozpinarekin eta Maldon gatzarekin. Haritz-hostoko letxuga-entsalada: Garbitu eta xukatu haritz-hostoko letxuga. Zatitu ahuakatea xaflatan. Galdarraztatu pistatxo zurituak minutu batez edo gutxiagoz eta sartu ur hotzetan, egosketa mozteko. Atera uretatik eta horrela erraz kenduko zaie azala. Egin ozpin-olioa oliba-olio birjin estrarekin, limoiarekin (ahuakatearentzako antioxidatzaile gisa balio du) eta Maldon gatza. Aurkezpena: jarri oinarri gisa haritz-hostoko letxuga eta errukula erdian. Errukularen inguruan gehitu azenario arraspatua, pistatxoak, muskuiluak eta ahuakatea. Gozatu olio-ozpinarekin. Batavia letxuga-entsalada: Garbitu eta xukatu Batavia letxuga eta moztu juliana-eran. Zatitu erditik Cherry tomateak. Koipeztatu apur bat zartagina oliba-olio birjin estrarekin eta gorritu pinaziak. Zatitu ahuntz-gazta 1,5 cm-ko xerratan. Koipeztatu apur bat zartagina oliba-olio birjin estrarekin eta gorritu. Aurkezpena: Jarri oinarri gisa Batavia letxuga. Gehitu Cherry tomateak, kinoa, fruta deshidratatuak, haziak, pinaziak eta ahuntz-gazta. Gozatu oliba-olio birjin estrarekin, krema baltsamikoarekin eta Maldon gatzarekin.

Ingredientes (4 personas)

  1. <b>Eskarola-entsalada:</b>
  2. Eskarola
  3. Mangoa
  4. Almendrak xaflatan
  5. Intxaurrak
  6. Tipula gorria
  7. Ahabiak
  8. Mugurdiak
  9. Mozzarella
  10. Oliba-olio birjin estra
  11. Ozpina
  12. Maldon gatza
  13.   
  14. <b>Haritz-hostoko letxuga-entsalada:</b>
  15. Haritz-hostoko letxuga
  16. Errukula
  17. Azenario birrindua
  18. Pistatxoak
  19. Muskuiluak
  20. Ahuakatea
  21. Oliba-olio birjin estra
  22. Limoia
  23. Maldon gatza
  24.  
  25. <b>Batavia-entsalada:</b>
  26. Batavia letxuga
  27. Cherry tomate sorta
  28. Kinoa
  29. Piñoiak
  30. Fruta deshidratatuak
  31. Ahuntz-gazta
  32. Haziak (sesamoa, kalabaza, mitxoleta, eguzki-lorea, liho marroia)
  33. Oliba-olio birjina estra
  34. Krema baltsamikoa
  35. Maldon gatza

sReceta online en: