Indioilar errea ahabi saltsarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
D'1 a 2 hores
Indioilar errea ahabi saltsarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Indioilarra/indioiloa prestatzeko: Gatza eta piperra emango diogu indioilarrari eta oliba-olioaren margotuko. Labea 180 ºC-tan berotzen jarri. Ordu 1 inguruan erreko dugu (tamainaren arabera) guztiz eginda egon arte, azala urrekara izan arte. Ahabi salteatuetarako: Zartagin batean salteatuko ditugu ahabiak, azukrea, jengibrea eta iltze usainduna. Gehituko dugu laranja-zukua eta egosiko minutu batzutan nahi den ehundura lortu arte. Amaitzeko eta aurkezteko: Oliotan markatuko ditugu alberjinia zatituak zartagin beroan. Zatikatuko dugu indioilarra eta plater batean jarriko dugu, lagunduta ahabi salteatuekin eta alberjiniekin.

Ingredientes (4 personas)

sReceta online en: