Indioilar errea ahabi saltsarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- D'1 a 2 hores

Modo de preparación
Indioilarra/indioiloa prestatzeko:
Gatza eta piperra emango diogu indioilarrari eta oliba-olioaren margotuko. Labea 180 ºC-tan berotzen jarri. Ordu 1 inguruan erreko dugu (tamainaren arabera) guztiz eginda egon arte, azala urrekara izan arte.
Ahabi salteatuetarako:
Zartagin batean salteatuko ditugu ahabiak, azukrea, jengibrea eta iltze usainduna. Gehituko dugu laranja-zukua eta egosiko minutu batzutan nahi den ehundura lortu arte.
Amaitzeko eta aurkezteko:
Oliotan markatuko ditugu alberjinia zatituak zartagin beroan. Zatikatuko dugu indioilarra eta plater batean jarriko dugu, lagunduta ahabi salteatuekin eta alberjiniekin.
sReceta online en:
