Itsaski-salpikoia
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Nutri-score

- kcal
- 262 13%
- Azúcares
- 1,59g 2%
- Grasas
- 11,3g 16%
- Grasas saturadas
- 1,79g 9%
- Sal
- 1,7g 28%
Modo de preparación
Zatituko ditugu tipulina eta piperrak laukitxo finetan. Ebakiko dugu olagarro egosia zati berdinetan.
Txangurruaren haragia eta korala aterako ditugu, eta otarrainxkak zuritu eta zatituko. Osagai guztiak jarriko ditugu bol batean, eta onduko ditugu lima-zuku, piperrauts eta oliba-olioarekin.
Amaitzeko eta
aurkezteko: garbitu eta bereizi egingo ditugu letxuga buruko hostoak enborretik. Euskarri gisa erabiliko ditugu, itsaski koktela haren gainean jartzeko. Bukatzeko gainean jarriko ditugu errefautxo eta tipulin laminak.
sReceta online en:
