Jogurt izozkia sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Més de 2 hores

Modo de preparación
Azukrea botako dugu osagai-ontzira eta lainoztatuko dugu 30 segundo honela abiadura 11.
Nahasiko dugu jogurta, esnegaina eta arrautza zuringoa espatularekin nahastuta eta programatuko dugu 1 minutu honela abiadura 5.
Nahasketa pasako dugu tapadun ontzi batera eta izozkailuan sartuko dugu 4 ordu.
Zerbitzatzeko unean pixkanaka-pixkanaka botako dugu nahasketa izoztua osagai-ontzira eta programatuko dugu 30 segundo honela abiadura 7.
Aholkua: Zerbitzatu dezakegu fruta-entsaladarekin, konpota edo toferekin.
Oharra Izozkia zuzenean hozkailutik zerbitza dezakegu, errezetako 4. urratsa egin gabe.
Ingredientes (7 personas)
- 80 g azukre n
- 500 g jogurt natural n
- 30 g esne-gain n
- arrautza zuringo 1 n
sReceta online en:
