Jogurt naturala sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Més de 2 hores

Modo de preparación
Jogurta eta esnea jarriko ditugu ontzian eta programatuko dugu 6 minutu honela 50 º C eta abiadura 3.
Berehala bilduko dugu edalontzia (tapa eta guzti) manta batean eta poltsa batean jarriko dugu ondo itxita (edo poltsa termiko batean, baldin badugu).
Egonean utziko dugu 12 ordu gutxienez. Denbora hori pasata, hozkailuan kontserbatuko dugu.
Aholkua: Esne osoa erabiltzen badugu, ordu 1 gehiago utziko dugu hartzitzen. Jogurt azukreduna egiteko, azukrea gehituko diogu nahierara errezetaren lehen pausoan. Jogurta solidoago nahi baduzu, bi zopa-koilarakada esne-hautsa botako diogu.
Jogurt ona egiteko trikimailua beroa ondo mantentzea da. Hartziduran zehar, edalontzia ez da ireki behar eta ez da mugitu behar. Ez utzi etxeko leku hotz batean eta ez aldatu tenperaturaz.
sReceta online en:
