Kinoa eta barazki entsalada sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Kinoa eta barazki entsalada sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

PRESTAKETA Pixka bat txikituko ditugu almendrak: osagai-ontzira botako ditugu eta programatuko dugu 6 segundo honela abiadura 6. Gerorako gordeko ditugu. Zatitu egingo ditugu kalabaza, kalabazina eta piperra zati txikitan eta brokolia kukulutan. Jarriko ditugu lurrun-azpilaren bi azpiletan eta gozatuko ditugu gatz fin eta zilantro pixka batekin. Botako dugu osagai-ontzira ura, oliba-olioa eta gatza. Kinoa gehituko diogu egoste saskian eta edalontzian sartuko dugu. Lurrun-azpila osagai-ontzi gainean jarriko dugu eta programatuko dugu 25 minutu honela Lurrun Funtzioa. Programatutako denboraren amaieran, lurrun-azpila atera eta gordeko dugu. Espatularekin, nahastuko dugu saskian dagoen kinoa, tapa eta edalontzi neurtzailea berriro jarriko ditugu eta programatuko dugu 5 minutu gehiago Lurrun Funtzioan. Kenduko dugu saskia espatularekin eta utziko dugu kinoa hotz dadin. Barazkiak ontzi batera pasako ditugu eta kinoa hotza gehituko diegu. Onduko dugu oliba-olio, limoi-zuku, gatz eta piperrarekin. Nahastuko dugu aldera utzitako almendra eta menta edo zilantro txikitua, eta dena ondo nahastuko dugu. Oharra:  Entsalada gozatzeko soja-saltsa tanta batzuk bota ditzakegu limoi-zukuaren ordez. Erantsi kolorea eta zaporea entsalada honi cherry tomate, arto edo olibekin. Egunik hotzenetan janari hau bero zerbitza dezakegu, barazkiak nahastuz kinoarekin, egosi eta berehala.

Ingredientes (5 personas)

  1. 80 g almendra xigortu gatzarekin n
  2. 180 g kalabaza n
  3. 180 g de kalabazin n
  4. 50 g piper gorri n
  5. 150 g brokoli n
  6. Gatz fina nahierara n
  7. Zilantro lehorra (hostoak) n
  8. 800 g ur n
  9. oliba-olio txorrotatxo 1 n
  10. Gatza nahierara n
  11. 200 g kinoa n
  12. Gozatzeko: n
  13. 35 g oliba-olio n
  14. ½ limoiren zukua n
  15. Gatza eta piperbeltza nahierara n
  16. Zilantro txikitua nahierara (edo menta) n

sReceta online en: