Kinoa eta barazki entsalada sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
PRESTAKETA
Pixka bat txikituko ditugu almendrak: osagai-ontzira botako ditugu eta programatuko dugu 6 segundo honela abiadura 6. Gerorako gordeko ditugu.
Zatitu egingo ditugu kalabaza, kalabazina eta piperra zati txikitan eta brokolia kukulutan. Jarriko ditugu lurrun-azpilaren bi azpiletan eta gozatuko ditugu gatz fin eta zilantro pixka batekin.
Botako dugu osagai-ontzira ura, oliba-olioa eta gatza. Kinoa gehituko diogu egoste saskian eta edalontzian sartuko dugu. Lurrun-azpila osagai-ontzi gainean jarriko dugu eta programatuko dugu 25 minutu honela Lurrun Funtzioa.
Programatutako denboraren amaieran, lurrun-azpila atera eta gordeko dugu.
Espatularekin, nahastuko dugu saskian dagoen kinoa, tapa eta edalontzi neurtzailea berriro jarriko ditugu eta programatuko dugu 5 minutu gehiago Lurrun Funtzioan.
Kenduko dugu saskia espatularekin eta utziko dugu kinoa hotz dadin.
Barazkiak ontzi batera pasako ditugu eta kinoa hotza gehituko diegu. Onduko dugu oliba-olio, limoi-zuku, gatz eta piperrarekin. Nahastuko dugu aldera utzitako almendra eta menta edo zilantro txikitua, eta dena ondo nahastuko dugu.
Oharra: Entsalada gozatzeko soja-saltsa tanta batzuk bota ditzakegu limoi-zukuaren ordez. Erantsi kolorea eta zaporea entsalada honi cherry tomate, arto edo olibekin. Egunik hotzenetan janari hau bero zerbitza dezakegu, barazkiak nahastuz kinoarekin, egosi eta berehala.
Ingredientes (5 personas)
- 80 g almendra xigortu gatzarekin n
- 180 g kalabaza n
- 180 g de kalabazin n
- 50 g piper gorri n
- 150 g brokoli n
- Gatz fina nahierara n
- Zilantro lehorra (hostoak) n
- 800 g ur n
- oliba-olio txorrotatxo 1 n
- Gatza nahierara n
- 200 g kinoa n
- Gozatzeko: n
- 35 g oliba-olio n
- ½ limoiren zukua n
- Gatza eta piperbeltza nahierara n
- Zilantro txikitua nahierara (edo menta) n
sReceta online en:
