Kokoz barrubeteriko anana-ravioliak eta limonadazko izotz-edaria
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- D'1 a 2 hores

Modo de preparación
Raviolietarako:
Anana behar bezala zurituko dugu, hau da, "begirik" gabe utziko dugu, eta, ondoren, xafletan moztuko dugu, ahalik eta finen.
Koko-betegarrirako:
Gelatina-orriak ur hotzetan murgilduko ditugu, 15 minutuz.
Koko-esnea eta azukrea irakiten jarriko dugu; gelatina-orriak xukatu eta esnean gehitu ditugu. Guztia irabiatu eta plastikozko ontzi batean gatzatzen utziko dugu.
3 cm-ko laukitan ebakiko dugu.
Izotz-edarirako:
Sardexka baten laguntzarekin, limonada izoztua arraspatuko dugu
azala birrintzeko; 4 limoien zukua aterako dugu. Plastikozko ontzi batean zukua, birrindura, azukrea eta ura nahasiko ditugu. Izozkailuan sartuko dugu, behar bezala izoztu arte.
Izotz-edaria aterako dugu.
Amaitzeko eta aurkezteko:
Anana-xaflak luzatu eta koko-gelatinazko laukiaren erdian kokatu dugu. Ravioli bat balitz bezala itxi eta plater batean aurkeztuko dugu, zati losarekin gora begira.
Limonadazko izotz-edariarekin estaliko dugu, eta menda fresko hosto batzuk ipiniko ditugu.
Ingredientes (4 personas)
- 1 anana marrubi
- 200 ml koko-esne
- 3 un. gelatina-orri
- 30 g azukre
- 4 un. limoi hori
- 150 g azukre beltz
- 500 g ur
- menda hostoak
sReceta online en:
