Kokoz barrubeteriko anana-ravioliak eta limonadazko izotz-edaria

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
D'1 a 2 hores
Kokoz barrubeteriko anana-ravioliak eta limonadazko izotz-edaria

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Raviolietarako: Anana behar bezala zurituko dugu, hau da, "begirik" gabe utziko dugu, eta, ondoren, xafletan moztuko dugu, ahalik eta finen. Koko-betegarrirako: Gelatina-orriak ur hotzetan murgilduko ditugu, 15 minutuz. Koko-esnea eta azukrea irakiten jarriko dugu; gelatina-orriak xukatu eta esnean gehitu ditugu. Guztia irabiatu eta plastikozko ontzi batean gatzatzen utziko dugu. 3 cm-ko laukitan ebakiko dugu. Izotz-edarirako: Sardexka baten laguntzarekin, limonada izoztua arraspatuko dugu azala birrintzeko; 4 limoien zukua aterako dugu. Plastikozko ontzi batean zukua, birrindura, azukrea eta ura nahasiko ditugu. Izozkailuan sartuko dugu, behar bezala izoztu arte. Izotz-edaria aterako dugu. Amaitzeko eta aurkezteko: Anana-xaflak luzatu eta koko-gelatinazko laukiaren erdian kokatu dugu. Ravioli bat balitz bezala itxi eta plater batean aurkeztuko dugu, zati losarekin gora begira. Limonadazko izotz-edariarekin estaliko dugu, eta menda fresko hosto batzuk ipiniko ditugu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 anana marrubi
  2. 200 ml koko-esne
  3. 3 un. gelatina-orri
  4. 30 g azukre
  5. 4 un. limoi hori
  6. 150 g azukre beltz
  7. 500 g ur
  8. menda hostoak

sReceta online en: