Laranjak datilekin eta mendarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Nutri-score

Modo de preparación
Zuritu laranjak haragi bizitan (hau da, zati zuriaren hondarrik geratu gabe ataletan). Jarri atalak ontzi batean eta gehitu limoi-zukua .
Disolbatu eztia laranja-lorearen uretan eta bota lehen egindako prestaketaren gainean. Utzi hozten hozkailuan gutxienez 1 orduz.
Zerbitzatu laranjak datil batzuk eta menda-hosto batzuk gainetik jarrita.
Nutrizio-propietateak. Laranjak C bitamina asko edukitzeaz gain, azido folikoaren iturri ere badira. Bi bitaminak oso ahulak dira beroarekin, eta beraz, egunean gutxienez C bitamina asko duen fruta bat jatea gomendatzen da, gordinik. Trikimailua. Datilak laranja-lorearen urarekin irabia dezakezu eztia erabili gabe; horrela, eztiak emandako azukre libreak kenduko ditugu errezetatik. Eta laranja-lorearen uraren ordez infusio bat erabil daiteke, errazagoa bazaigu.
Ingredientes (4 personas)
- 4 laranja
- 1 limoi
- 4 koilarakada ezti
- 1 koilarakada laranja-lorearen ur
- 60 g datil
- 1 menda-adartxo
sReceta online en:
