Lupia pistoarekin eta patatekin sukaldeko robotean

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Lupia pistoarekin eta patatekin sukaldeko robotean

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Eltzean tipula eta baratxuria jarri eta 2 aldiz sakatuko duguBirrindu funtzioa. Espatularekin, eltzearen paretetan metatutako hondarrak jaitsiko ditugu. Piperrak eta kuiatxoa gehituko ditugu, zatitan (1 cm). 80 g oliba-olio gehituko ditugu eta 10 minutuz 1. abiaduran eta 120ºC-tan kozinatzeko programatuko dugu. Lupia trontzoak garbitu eta lurrun-erretiluan jarriko ditugu. Gatzarekin, piperbeltzarekin eta oliba-olio zurrustadatxo batekin onduko ditugu. Gerorako gordeko ditugu. Patatak saskian jarriko ditugu, zentimetro bateko lodiera duten xerratan, eta gatzarekin, piperbeltzarekin eta oliba-olio zurrustadatxo batekin onduko ditugu. Gerorako gordeko ditugu. Tomatea eta barazki-salda eltzera bota, eta nahi bezala gatz-piperreztatuko dugu. Saskia eltzean sartu, lurrun-erretilua muntatu, eta 25 minutu programatuko ditugu Lurrun funtzioan. Lupia pistoarekin eta patatekin zerbitzatuko dugu.

Ingredientes (9 personas)

  1. 400 g tipula
  2. 4 baratxuri-atal
  3. 200 g piper gorri
  4. 250 g piper berde
  5. 500 g kuiatxo
  6. 80 g oliba-olio + 2 zurrustadatxo oliba-olio
  7. 1200 g lupia trontzotan
  8. Gatza eta piperbeltza nahierara
  9. 600 g patata
  10. 600 g latako tomate zatitua
  11. 300 g barazki-salda

sReceta online en: