Lupia pistoarekin eta patatekin sukaldeko robotean
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Eltzean tipula eta baratxuria jarri eta 2 aldiz sakatuko duguBirrindu funtzioa. Espatularekin, eltzearen paretetan metatutako hondarrak jaitsiko ditugu.
Piperrak eta kuiatxoa gehituko ditugu, zatitan (1 cm).
80 g oliba-olio gehituko ditugu eta 10 minutuz 1. abiaduran
eta 120ºC-tan kozinatzeko programatuko dugu.
Lupia trontzoak garbitu eta lurrun-erretiluan jarriko ditugu. Gatzarekin, piperbeltzarekin eta oliba-olio zurrustadatxo batekin onduko ditugu. Gerorako gordeko ditugu.
Patatak saskian jarriko ditugu, zentimetro bateko lodiera duten xerratan, eta gatzarekin, piperbeltzarekin eta oliba-olio zurrustadatxo batekin onduko ditugu. Gerorako gordeko ditugu.
Tomatea eta barazki-salda eltzera bota, eta nahi bezala gatz-piperreztatuko dugu. Saskia eltzean sartu, lurrun-erretilua muntatu, eta
25 minutu programatuko ditugu Lurrun funtzioan.
Lupia pistoarekin eta patatekin zerbitzatuko dugu.
Ingredientes (9 personas)
- 400 g tipula
- 4 baratxuri-atal
- 200 g piper gorri
- 250 g piper berde
- 500 g kuiatxo
- 80 g oliba-olio + 2 zurrustadatxo oliba-olio
- 1200 g lupia trontzotan
- Gatza eta piperbeltza nahierara
- 600 g patata
- 600 g latako tomate zatitua
- 300 g barazki-salda
sReceta online en:
