Mantxako pistoa sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Mantxako pistoa sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzian piperrak eta tipula sartzen ditugu, zatituta, eta bitan sakatzen dugu Birrindu Funtzioa. Atera eta gorde. Edalontzia garbitu gabe, kuiatxoa zatituta sartzen dugu eta bi aldiz sakatzen dugu Birrindu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin, edalontziko paretetan pilatutakoa kenduko dugu. Oliba-olioa eta gordetako piperrak eta tipula gehitzen ditugu, eta programatzen ditugu 15 minutu 120ºC-tara eta abiadura 1ean. Tomatea, barazki-salda pastilla, gatza nahierara, ura, eta piperbeltz-apur bat gehitzen ditugu, eta programatzen ditugu 20 minutu 100ºC-tara Errotazio Alderantzikatuan eta abiadura 1ean; horrez gain, kikara neurgailua kendu eta estalkiaren gainean saskia jarri behar dugu, likidoaren lurrunketa errazteko eta zipriztinak saihesteko.

Ingredientes (6 personas)

  1. 150 g piper gorri
  2. 150 g piper berde
  3. 300 g tipula
  4. 300 g kuiatxon(zuritu gabe)
  5. 100 g oliba-olio
  6. 500 g tomate, zatietann(freskoa edo poteratuta)
  7. barazki-salda pastilla 1
  8. gatza nahierara
  9. 110 g ur
  10. piperbeltz-apur 1

sReceta online en: