Marrubi eta anarkado moussea
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- Més de 2 hores
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score
- kcal
- 342 17%
- Azúcares
- 22,6 25%
- Grasas
- 18,2 17%
- Grasas saturadas
- 4,14 21%
- Sal
- 0,12 2%
Modo de preparación
1. Sartu 10 minutuan datilak ur epeletan.
2.-Kendu txortena marrubiei, garbitu eta lehortu.
3.-Elikagai-prozesadore, turmix edo ontzi amerikar batean txikitu anakardoak beren olioa askatzen duten arte eta gurin homogeneo bat lortu arte. Elikagaiak prozesatzeko ahalmenaren araberakoa da denbora.
4.-Erantsi datil beratu zatituak eta ahabi gorriak (horrekin gozatuko da). Nahastu anakardoen gurinarekin.
5.-Gehitu marrubi garbituak eta txikitu krema homogeneo bat lortu arte.
6.-Gehitu jogurt grekoa eta nahastu.
7.-Hozgailuan sartu 5 ordu edo gehiago, mousse testura sendoagoa izan dadin.
8.-Zerbitzatu ontzitxo batzuetan, dekoratu marrubiak, anakardoak eta mendafina jarrita.
Ingredientes (4 personas)
- -180 g. NATUR EROSKI marrubinn
- -150 g. anakardo gordin EROSKIn
- -5 datil hezurrik gabe EROSKI (40 g. gutxig.)n
- -15 g. ahabi gorri EROSKIn
- -250 g. EROSKI jogurt grekoa marrubi mamiarekin (2 jogurt 125 g. bakoitza)n
- -Mendafina
sReceta online en:
