Marrubi eta anarkado moussea

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
Més de 2 hores
Precio baix
Precio baix
Nutri-score

Descargar

kcal
342 17%
Azúcares
22,6 25%
Grasas
18,2 17%
Grasas saturadas
4,14 21%
Sal
0,12 2%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

1. Sartu 10 minutuan datilak ur epeletan. 2.-Kendu txortena marrubiei, garbitu eta lehortu. 3.-Elikagai-prozesadore, turmix edo ontzi amerikar batean txikitu anakardoak beren olioa askatzen duten arte eta gurin homogeneo bat lortu arte. Elikagaiak prozesatzeko ahalmenaren araberakoa da denbora. 4.-Erantsi datil beratu zatituak eta ahabi gorriak (horrekin gozatuko da). Nahastu anakardoen gurinarekin. 5.-Gehitu marrubi garbituak eta txikitu krema homogeneo bat lortu arte. 6.-Gehitu jogurt grekoa eta nahastu. 7.-Hozgailuan sartu 5 ordu edo gehiago, mousse testura sendoagoa izan dadin. 8.-Zerbitzatu ontzitxo batzuetan, dekoratu marrubiak, anakardoak eta mendafina jarrita.

Ingredientes (4 personas)

  1. -180 g. NATUR EROSKI marrubinn
  2. -150 g. anakardo gordin EROSKIn
  3. -5 datil hezurrik gabe EROSKI (40 g. gutxig.)n
  4. -15 g. ahabi gorri EROSKIn
  5. -250 g. EROSKI jogurt grekoa marrubi mamiarekin (2 jogurt 125 g. bakoitza)n
  6. -Mendafina

sReceta online en: