Mizpira karamelizatuak banilla-kremarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Menys de 30 minuts
Nutri-score
Mizpira karamelizatuak banilla-kremarekin

Descargar

kcal
126 6%
Azúcares
11,73 13%
Grasas
7,47 11%
Grasas saturadas
4,53 23%
Sal
0,04 1%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Mizpirak garbitu eta erditik ebaki. Azala, haziak eta haziak gordetzen dituen barneko ehuntxoa kendu. Zartagin bat suan jarri, gurin apur batekin. Mizpirak ezti eta limoi-zukuarekin egindako nahasketarekin bernizatu eta suan jarri barruko aldetik gorritu eta karamelutu arte. Katilu txiki batean, krema freskoa agabe-jarabearekin eta banilla-aterakinarekin nahastu. Banilla-kremazko koilarakada txiki bat jarri mizpira bakoitzaren hutsunean. Limoi-ezkai hosto batzuk gehitu eta bero zerbitzatu, fruta-pastel txiki moduan hartzeko.
Sasoiko edozein fruta har dezakegu banilla-krema honekin batera. Baina mizpiraren ukitu zitrikoa eztizko eta gurinezko karamelizatuarekin eta krema freskoarekin uztartuz, mokadu gozo-gozoa lortuko dugu. Egokia da. Laktobegetarianoentzat.

Ingredientes (4 personas)

  1. -t4 mizpira n
  2. -t1 koilarakada eztin
  3. -t½ koilarakadatxo limoi-zukun
  4. -tGurin apur bat (5 g inguru)n
  5. -t125 ml krema fresko n
  6. -t1 koilarakadatxo agabe-jaraben
  7. -t1 koilarakadatxo banilla-aterakinn
  8. -tLimoi-ezkai freskoan

sReceta online en: