Mizpira karamelizatuak banilla-kremarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Nutri-score

- kcal
- 126 6%
- Azúcares
- 11,73 13%
- Grasas
- 7,47 11%
- Grasas saturadas
- 4,53 23%
- Sal
- 0,04 1%
Modo de preparación
Mizpirak garbitu eta erditik ebaki. Azala, haziak eta haziak gordetzen dituen barneko ehuntxoa kendu.
Zartagin bat suan jarri, gurin apur batekin.
Mizpirak ezti eta limoi-zukuarekin egindako nahasketarekin bernizatu eta suan jarri barruko aldetik gorritu eta karamelutu arte.
Katilu txiki batean, krema freskoa agabe-jarabearekin eta banilla-aterakinarekin nahastu.
Banilla-kremazko koilarakada txiki bat jarri mizpira bakoitzaren hutsunean.
Limoi-ezkai hosto batzuk gehitu eta bero zerbitzatu, fruta-pastel txiki moduan hartzeko.
Sasoiko edozein fruta har dezakegu banilla-krema honekin batera. Baina mizpiraren ukitu zitrikoa eztizko eta gurinezko karamelizatuarekin eta krema freskoarekin uztartuz, mokadu gozo-gozoa lortuko dugu. Egokia da. Laktobegetarianoentzat.
Ingredientes (4 personas)
- -t4 mizpira n
- -t1 koilarakada eztin
- -t½ koilarakadatxo limoi-zukun
- -tGurin apur bat (5 g inguru)n
- -t125 ml krema fresko n
- -t1 koilarakadatxo agabe-jaraben
- -t1 koilarakadatxo banilla-aterakinn
- -tLimoi-ezkai freskoan
sReceta online en:
