Neguko konpota
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
- Precio baix
- Precio baix

Modo de preparación
Konpota egiteko:
Zatituko ditugu frutak, estaliko ditugu urarekin eta irakingo dute 30 minutu su ertainean. Zurituko ditugu sagarra eta madariak, laurdenkatuko ditugu eta eltze batera botako ditugu, sukaldean prestatutako fruitu lehorrekin. 5 minutu luzatuko dugu egosketa.
Gehituko ditugu gainerako osagarriak eta bukatuko dugu beste 10 minutu gehiago egosita.
Amaitzeko eta aurkezteko:
Plater batean jarriko ditugu fruta prestatuak, egosketako salda pixka batekin. Bukatzeko quenelle izozkiarena jarri
Ingredientes (4 personas)
- Konpota egiteko:n
- 220 g mahas-pasan
- 140 g datiln
- 50 g ahabi lehorn
- 12 orejoin
- 12 mahats-pasan
- 1 errege-sagar grisn
- 2 konferentzia madarin
- 50 g azukre beltzn
- 1 dl Brandin
- 2 un Anis txinatarn
- Izozkia egiteko:n
- Bainila eta intxaur izozkian
sReceta online en:
