Neguko konpota

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Precio baix
Precio baix
Neguko konpota

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Konpota egiteko: Zatituko ditugu frutak, estaliko ditugu urarekin eta irakingo dute 30 minutu su ertainean. Zurituko ditugu sagarra eta madariak, laurdenkatuko ditugu eta eltze batera botako ditugu, sukaldean prestatutako fruitu lehorrekin. 5 minutu luzatuko dugu egosketa. Gehituko ditugu gainerako osagarriak eta bukatuko dugu beste 10 minutu gehiago egosita. Amaitzeko eta aurkezteko: Plater batean jarriko ditugu fruta prestatuak, egosketako salda pixka batekin. Bukatzeko quenelle izozkiarena jarri

Ingredientes (4 personas)

  1. Konpota egiteko:n
  2. 220 g mahas-pasan
  3. 140 g datiln
  4. 50 g ahabi lehorn
  5. 12 orejoin
  6. 12 mahats-pasan
  7. 1 errege-sagar grisn
  8. 2 konferentzia madarin
  9. 50 g azukre beltzn
  10. 1 dl Brandin
  11. 2 un Anis txinatarn
  12. Izozkia egiteko:n
  13. Bainila eta intxaur izozkian

sReceta online en: