Oilasko-nuggetak sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- D'1 a 2 hores

Modo de preparación
Oilaskoa nugget motako zatitan ebakiko dugu.
Edalontzian botako ditugu marinatzeko osagai guztiak eta 10 segundoz 6. abiaduran egiteko programatuko dugu. Ebakitako oilaskoa nahastearekin busti eta ordubetez utziko dugu marinatzen.
Labea 180 °C-tan berotzen jarriko dugu.
Ontzia garbitu eta ongi lehortuko dugu. Gailetak eta perrexila edo martorri lehorra botako dugu, eta 20 segundoz 10. abiaduran birrinduko dugu.
Oilaskoa ongi xukatu eta birrindutako gaileta eta perrexil nahastean pasatuko dugu.
Nuggetak landare-paperarekin forratutako eta oliba-olioz igurtzitako labe-erretilu baten gainean jarri eta aurrez berotutako labean sartuko ditugu, 30 minutuz gutxi gorabehera. Denbora erdia igaro denean buelta eman, eta labean eduki beharreko azken minutuetan Grill funtzioa piztuko dugu doratuta geratu arte.
Ketchuparekin edo beste saltsa batekin zerbitzatuko ditugu.
Ingredientes (5 personas)
- 600 g oilasko-bularki
- Marinatzeko:
- 1 jogurt natural (125 g)
- Limoi baten zukua
- 1 koilaratxo azafrai-kafe
- 1 koilaratxo martorri-kafe lehor (hostoak)
- Gatz xehe
- Piperbeltza nahierara
- Birrineztatzeko:
- 100 g gaileta gazi (cracker motakoak)
- 1 koilaratxo perrexil- edo martorri-kafe lehor (hostoak)
- Laberako:
- Landare-papera
- Oliba-olioa igurzteko
sReceta online en:
