Oilaskoa txilindron erara sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
Modo de preparación
Osagai-ontzira botako dugu tipula laukitxoetan, berakatza eta piper zatitua eta sakatuko duguTxikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin ontziko paretetan geratutakoa jaitsiko dugu.
Gehituko diogu oliba-olioa eta sueztituko dugu 8 minutu honela 120 ºC eta abiadura 2.
Ozpina gehituko diogu, piperrauts gozoa, piper txorizero pasta eta tomatea eta programatuko dugu 5 minutu honela 100 ºC eta abiadura 2, ontzi neurtzailearen ordez saskia tapa gainean jarrita lurruntzea errazteko.
Ebaki bertikal bat egingo dugu oilasko-izterretan eta edalontzira botako dugu.
Gehituko diogu ardo zuria eta barazki-salda eta programatuko dugu 10 minutu honela 100 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1. Espatularekin nahastuko dugu, laminan trabatuta geratu diren zatiak utziz.
Gatza eta piperra jarriko diogu nahierara 15 minutu honela 100 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Itxiko dugu ontzi neurtzailea taparen gainean, zipriztindu ez dezan.
Aholkua: Patata frijitua pixkanaka jarriko diogu xurga dezan
oilaskoaren saltsa.
Ingredientes (4 personas)
- 200 g tipula
- 2 berakatz ale
- 100 g piper berde
- 40 g oliba-olio
- 10 g ozpin
- 5 g piperrauts gozo
- 20 g piper txorizero pasta
- 200 g tomate frijitu
- 1 kg oilasko izter
- 120 g ardo zuri
- 120 g barazki-salda (edo 1 salda kubo 120 g uretan diluituta)
- Gatza nahierara
- Piperbeltza nahierara
sReceta online en:
