Olagarroa kimchi-rekin eta patata-pure krematsua
- 0 View visita
- Región
-
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Més de 2 hores

Modo de preparación
Olagarroarentzako:
Olagarroa luzetara moztuko dugu eta gerorako gorde.
Kimchi-rako:
Aza juliana eran moztu eta, kaiku batean, gainerako osagaiekin nahasiko dugu.
Nahasketa ontzi garbi batean sartu eta giro tenperaturara utziko dugu, 3 egunetan gutxienez. Gero hozkailuan gordeko dugu.
Pure krematsurako:
Zuritutako patatak ur gatzetan egosiko ditugu; esnea gurinarekin irakiten jarriko dugu, eta sukalde-robot batekin birrinduko dugu pure krematsua lortu arte
Amaitzeko eta aurkezteko:
Xehatutako tipulinarekin amaituko dugu.
Plater liso baten gainean, koilarakada batzuk patata-pure krematsu ipiniko ditugu eta, purearen gain, kimchi-a eta zartaginean apur batean salteatu ditugun olagarro-hanka bi jarriko ditugu.
Ingredientes (4 personas)
- 1 un olagarro egosi
- 500 g piperrauts gozoa
- Piperrauts mina
- Ereinotz-hautsa
- Gatza
- 200 g patata berri
- 75 g esne
- 75 g gurin
- xehatutako tipulina
sReceta online en:
