Olagarroa kimchi-rekin eta patata-pure krematsua

  • 0 View visita
Región
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Més de 2 hores
Olagarroa kimchi-rekin eta patata-pure krematsua

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Olagarroarentzako: Olagarroa luzetara moztuko dugu eta gerorako gorde. Kimchi-rako: Aza juliana eran moztu eta, kaiku batean, gainerako osagaiekin nahasiko dugu. Nahasketa ontzi garbi batean sartu eta giro tenperaturara utziko dugu, 3 egunetan gutxienez. Gero hozkailuan gordeko dugu. Pure krematsurako: Zuritutako patatak ur gatzetan egosiko ditugu; esnea gurinarekin irakiten jarriko dugu, eta sukalde-robot batekin birrinduko dugu pure krematsua lortu arte Amaitzeko eta aurkezteko: Xehatutako tipulinarekin amaituko dugu. Plater liso baten gainean, koilarakada batzuk patata-pure krematsu ipiniko ditugu eta, purearen gain, kimchi-a eta zartaginean apur batean salteatu ditugun olagarro-hanka bi jarriko ditugu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 un olagarro egosi
  2. 500 g piperrauts gozoa
  3. Piperrauts mina
  4. Ereinotz-hautsa
  5. Gatza
  6. 200 g patata berri
  7. 75 g esne
  8. 75 g gurin
  9. xehatutako tipulina

sReceta online en: