Olo-ahia sagarrarekin sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Osagai-ontzian jarriko ditugu sagarrak zurituta eta zatituta eta behin txikituko ditugu Txikitu Funtzioarekin. Espatularen laguntzaz, beherantz eramango ditugu ontziaren paretetan geratu diren hondarrak.
Gehituko ditugu olo-malutak, esnea, ura, kanela adarra eta azukrea, eta programatuko dugu 12 minutu , honela Alderantzizko Biraketa eta 2 abiadura .
Kanela adarra kenduko dugu eta dena txikituko dugu 10 segundo eta abiadura 6. Ahia meheagoa nahi badugu, esne pixka bat gehituko diogu eta segundo batzuk programatuko ditugu 6 abiaduran.
Kanelarekin hautseztatuko dugu eta ahia berehala zerbitzatuko dugu.
Oharra: Glutena duten zekaleak, esaterako oloa, haurrei 6 hilabetetik aurrera eman behar zaie, eta behi-esnea 12 hilabetetik aurrera. Azukrea gehitzea eragotzi behar da.
Aholkua: Nahiago badugu, sagarraren ordez madaria edo platanoa jar dezakegu eta azukrearen ordez eztia.
Ingredientes (2 personas)
- 2 sagar n
- 130 g olo maluta fin
- 300 g esne
- 150 g ur
- kanela adartxo 1
- 45 g azukre beltza (aukeran)
- Kanela-hautsa nahierara
sReceta online en:
