Olo-ahia sagarrarekin sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Olo-ahia sagarrarekin sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Osagai-ontzian jarriko ditugu sagarrak zurituta eta zatituta eta behin txikituko ditugu Txikitu Funtzioarekin. Espatularen laguntzaz, beherantz eramango ditugu ontziaren paretetan geratu diren hondarrak. Gehituko ditugu olo-malutak, esnea, ura, kanela adarra eta azukrea, eta programatuko dugu 12 minutu , honela Alderantzizko Biraketa eta 2 abiadura . Kanela adarra kenduko dugu eta dena txikituko dugu 10 segundo eta abiadura 6. Ahia meheagoa nahi badugu, esne pixka bat gehituko diogu eta segundo batzuk programatuko ditugu 6 abiaduran. Kanelarekin hautseztatuko dugu eta ahia berehala zerbitzatuko dugu. Oharra: Glutena duten zekaleak, esaterako oloa, haurrei 6 hilabetetik aurrera eman behar zaie, eta behi-esnea 12 hilabetetik aurrera. Azukrea gehitzea eragotzi behar da. Aholkua: Nahiago badugu, sagarraren ordez madaria edo platanoa jar dezakegu eta azukrearen ordez eztia.

Ingredientes (2 personas)

  1. 2 sagar n
  2. 130 g olo maluta fin
  3. 300 g esne
  4. 150 g ur
  5. kanela adartxo 1
  6. 45 g azukre beltza (aukeran)
  7. Kanela-hautsa nahierara

sReceta online en: