Pikilloen gazpatxoa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score

- kcal
- 105 5%
- Azúcares
- 9,86 11%
- Grasas
- 4,77 7%
- Grasas saturadas
- 0,65 3%
- Sal
- 0,31 5%
Modo de preparación
Bol handi batean jarriko ditugu osagai guztiak beratzen, piperrak izan ezik. Gau osoan hozkailuan utziko ditugu estalita. Beratutakoan, irabiagailuan pasa eta piperrak bota dizkiegu. Berriro irabiatuko dugu dena, krema fina lortu arte. Hozkailuan sartuko dugu krema, oso hotza ateratzeko mahaira.
Ingredientes (4 personas)
- 1 kg heldutako tomate
- 1/2 tipuleta fresko
- 1/2 ontzi EROSKI SELEQTIA pikillo-piper
- 2 koilarakada oliba-olio birjina estra
- 1 koilarakada Jerezeko ozpin
- Koilarakada bat gatz
sReceta online en:
