Pikilloen gazpatxoa

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Precio baix
Precio baix
Nutri-score
Pikilloen gazpatxoa

Descargar

kcal
105 5%
Azúcares
9,86 11%
Grasas
4,77 7%
Grasas saturadas
0,65 3%
Sal
0,31 5%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Bol handi batean jarriko ditugu osagai guztiak beratzen, piperrak izan ezik. Gau osoan hozkailuan utziko ditugu estalita. Beratutakoan, irabiagailuan pasa eta piperrak bota dizkiegu. Berriro irabiatuko dugu dena, krema fina lortu arte. Hozkailuan sartuko dugu krema, oso hotza ateratzeko mahaira.

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 kg heldutako tomate
  2. 1/2 tipuleta fresko
  3. 1/2 ontzi EROSKI SELEQTIA pikillo-piper
  4. 2 koilarakada oliba-olio birjina estra
  5. 1 koilarakada Jerezeko ozpin
  6. Koilarakada bat gatz

sReceta online en: