Piku-izozkia

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Més de 2 hores
Precio baix
Precio baix
Nutri-score

Descargar

kcal
189 9%
Azúcares
28,58 32%
Grasas
6,10 9%
Grasas saturadas
3,70 18%
Sal
0,10 2%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Zuritu pikuak, txikitu pulpa eta sartu izozkailuan 24 orduz. Atera limoiaren zukua Jarri pikuak, limoiaren zukua eta esne kondentsatua irabiagailuaren ontzian eta txikitu pikorrik gabeko krema suabe bat lortu arte. Harrotu esne-gaina. Erantsi pikuen nahasketa esne-gainean eta nahastu mugimendu inguratzaileekin testura homogeneo bat lortu arte. Jarri nahasketa molde batean eta izoztu gutxienez 3 orduz zerbitzatu baino lehen.
Etxean izozki bat prestatzeko modu oso erraza, 3 osagairekin soilik eta izozki-makinaren beharrik gabe. Nutrizio-propietateak. Elikadura Semaforoak koipe aseen eta azukreen kopuruak nabarmentzen ditu, egunero gomendatutako gehieneko kopuruaren % 18 eta % 32. Koipe ase gehienek esne-gainean dute jatorria eta esnekietako koipe aseak beste koipe ase batzuk bezain kaltegarriak ez badira ere, kontzentrazio handia dute esne-gainean. Hori dela eta, moderazioarekin eta kantitate txikietan kontsumitu behar da elikagai hori. Azukreek pikuetan eta esne kondentsatuan dute jatorria. Azken horiek dira desegokienak. Trikimailua. Koipe aseen eta erantsitako azukreen kopurua murrizteko, esne kondentsatuaren eta esne-gainaren ordez, greziar erako jogurt natural krematsua eta lurrundutako esnea erabili daiteke. Pikuen gozotasun naturala, batez ere helduak badira, nahikoa izan daiteke izozkia gozatzeko.

Ingredientes (4 personas)

  1. -t600 g piku-pulpann
  2. -t125 g esne kondentsatun
  3. -t125 g esne-gain likidon
  4. -t1 limoin
  5. -t½ koilarakadatxo albaka (aukeran)

sReceta online en: